Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellene lejjebb adnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene lejjebb adnom az igényeimből?

Figyelt kérdés

Igenis egy olyan férfit keresek, aki mindenek előtt udvarias, jól nevelt, igényes, intelligens, kulturált, jól tájékozódott a világot dolgait illetően.

Sajnos azonban úgy látom, hogy manapság nem nagyon vannak ilyen férfiak, csak a pofátlan, nyomulós, depressziós, udvariatlan, a nőket tárgyként kezelő egyedek vannak többségben és ilyenre nekem nincs szükségem. Csak azt nem értem, hogy miért van belőlük ennyi és a legtöbb nő miért ezt keresi?

20/l

2016. ápr. 16. 19:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
gondolom még tanulsz.az mit takar hogy :" jól tájékozódott a világot dolgait illetően" ? :D nem lehet hogy túl rebesgeted ezt a dolgot ,valahol a nagylányoktól hallottad ezeket a nagy szavakat? :)))
2016. ápr. 16. 20:16
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Én pont most leszek olyan bunkó,mint azok :) Már sikeresebb is vagyok,mint hajdan. :)

Cica az egész ott bukik el,hogy ezt hozzák ki belőlünk mert másképp nem megy. :)

2016. ápr. 16. 20:17
 13/28 anonim ***** válasza:
67%

Én találtam ilyen embert :)

Vannak ilyen férfiak csak sok nyavajgó kisfiút és önjelölt casanovát kell kirostálni míg megtalálja az ember.

2016. ápr. 16. 20:38
 14/28 anonim ***** válasza:

Nos, én is ilyen vagyok. A kérdés az, hogy hogyan tudja ezt meg a lány, ha önmarketingben viszont nem vagyok annyira jó?

Nem költői kérdés.

2016. ápr. 16. 20:46
 15/28 anonim ***** válasza:
50%

Ez jut rólad eszembe, kedves kérdező

https://www.youtube.com/watch?v=CPAwYQ7ZEi4

2016. ápr. 16. 20:59
 16/28 anonim ***** válasza:
35%

"miért van belőlük ennyi és a legtöbb nő miért ezt keresi?"

Megválaszoltad a saját kérdésed. A férfiak azt teszik, amit a nők szex-szel jutalmaznak. Ha nem tetszik, hogy a pasik így viselkednek, a nő-társaiddal beszéld meg. Ott a probléma gyökere.

2016. ápr. 16. 21:38
 17/28 anonim ***** válasza:
Az ilyen férfiakat ma már nagyítóval kell keresni.Ennek még nem kéne akkora igénynek lenni,de ebben a világban sajnos annak számít.Ha mondjuk minden áron sportos fiatalkori Andy Garcia alteregót akarnál,azt mondanám,hogy vagy adjál le az igényekből,vagy nézelődj mediterrán térségben,vagy tudom is én.Így csak azt tudom mondani,hogy aki keres és rendben van a lelke,az talál.
2016. ápr. 16. 22:16
 18/28 anonim ***** válasza:
21%
Ti akartátok ezt, most megkaptátok! Ha nem vernétek át/néznétek semmibe ezeket a férfiakat, sokkal több lenne belőlük!
2016. ápr. 16. 22:42
 19/28 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen férfiak, de úgy ahogy a normálisabb nők, ők is már régen elkeltek. Sok sikert a pártaláláshoz. :3
2016. ápr. 16. 22:46
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes ez a kerdes. Szerintem ezek a tulajdonságok a netes kommunikációra igazak élőben a srácok 70-80%-ara max a depressziós jelzőt lehet elmondani, de kezdeményezni, max neten. De ott pofátlanul.
2016. ápr. 16. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!