Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni az igazira, vagy adjak lejjebb az igényeimből?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval pár hónapja. Nagyon rendes, jó a humora, szoktunk találkozni, és nem kizárt hogy össze akar jönni velem. Kedvelem, egész jól néz ki, kifejezetten "van benne valami", de nem érzem azt, hogy vonzódnék hozzá. A családom és a barátaim is mondják, hogy jöjjek össze vele, és mire/kire várok? Tudom, hogy vele már nem leszek egy pár, de felmerült bennem a kérdés, hogy általánosságban ez meddig húzható? Érdemes várni az igazira, a nagy Ő-re, vagy idővel belátja az ember, hogy felesleges?2014. dec. 10. 22:34
1/8 anonim válasza:
Kérdés, mit takar az "igazira" várás? Félelmet a kapcsolattól, a csalódás elkerülését, félelmet a szexualitástól, kapcsolati problémákat?
2/8 anonim válasza:
honnan tudnád előre, kívülről, hogy ez most az?
mindenképpen jó, ha sokféle emberrel találkozol különösebb elvárások nélkül.
természetesen ne maradj valakivel, mert nincs jobb a láthatáron. de abban se hiszek, hogy minden jellemzőt kitalálok előre, aztán várok, míg majd egyszer valakiben minden stimmel. olyan tényleg nem lesz. szeretem, ha emberek meglepnek. jól. ilyenkor leszek szerelmes.
3/8 To7ka válasza:
Szerintem pár igény megváltozhat. Pl ha én a szőke nagydumás pörgős lányokat szeretem, de megismerkedek egy csöndes barna hajúval, akivel egyszerűen fantasztikusan érzem magam, meg van köztünk a vonzalom, az a plusz valami, amit le se tudtam eddig írni, mint a legkomolyabb elvárást egy partner iránt. Szerintem egy kicsit nyitottnak kell lenni, de mindenféleképp érdemes várni, akivel minden elvárásod ellenére jól érzed magad, és egyszerüen, megmagyarázhatatlanul vele akarsz lenni!:) Ha ő nem ilyen volt, ne bánkódj. (Ellenben ha azért kosaraztad ki, mert Te a nagyobb nyakizomra és zöld szemekre buksz(külsőségek), de Vele nagyon jól érezted magad ennek ellenére is, na az hülyeség..)
4/8 anonim válasza:
Nem kell ide semmiféle igény. Ezt érezni kell. Ha szereted, akkor mire vársz még? Ha meg nem, akkor meg mond meg neki, hogy nem akarsz vele összejönni.
5/8 anonim válasza:
Az is megeshet, hogy idővel beleszeretsz. Most hány évesek vagytok?
6/8 anonim válasza:
Ha találsz benne valamit, ami miatt érdekes számodra, egy-két találkozást megér. Az még nem azt jelenti, hogy összejöttél vele, az még csak az ismerkedési szakasz. Utána eldönthetitek (ő is), hogy folytatjátok-e.
7/8 anonim válasza:
Ez hulyeseg h varni az igazira ugyanis attol mert nem vonzodsz hozza lehet h o az es idovel kiderul mig keresed az igazit akihez vonzodsz meg hude jolnezki stbes azt erzed h meg talaltad azt 2 ho mulva jon a kopp..en amondo vagyok hogy hasznalj ki mindel lehetoseget mert lehet nem az elso lessz egxbol hanem koztuk lessz majd valaki.es az az intervallum sem marad uresen az eletedbe mig " vartad az igazit"
8/8 anonim válasza:
előző:
én (meg sokan mások) akkor vonzódom valakihez, ha a viselkedésében vagy abban, amit mond, abban is látok különlegeset, plusz tetszik, ahogy kinéz. így is lehet koppanni, de aki az "igazit várja", az valami élményre vár, nem kirakat-kenbabára.
az meg, hogy töltsük ki az időt, ugyanaz, mint a nincs ló, jó a szamár is. szépen átfogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!