Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan kapcsolatot rendbe hozni ahol már volt egy év járás, de még nem feküdtünk le ez miatt szakítottunk is. Egyáltalán meddig kellene várni hogy összejöjjön?
Figyelt kérdés
Szóval jártunk egy évet, de nem volt semmi... mindketten nagykorúak vagyunk szóval nem 13-14... mi csináljak? hagyjam az egészet vagy próbáljak még harcolni érte, de ha már eddig nem jött össze akkor nem tudom hogy ezután össze e jönne.... nem tudom mitévő legyek!?2014. nov. 30. 15:39
1/16 anonim válasza:
Én is ugyanebben a cipőben vagyok :) De én legalább tudom hogy felesleges harcolni mert már úgyis mindegy :S
2/16 anonim válasza:
ha nem akar szexelni akkor hagyjad...egy év alatt már meg is erőszakoltam volna :D
3/16 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja hogy akar, de mindig van valami kifogás hogy épp miért általában mindig velem van a gond állítólag mert nem vagyok elég férfias vagy épp határozott vagy épp van egy kis úszógumim és nem izgul fel.. stb ezt hallom mindig....
2014. nov. 30. 15:51
4/16 anonim válasza:
Hagyd a fenébe és keress olyat, aki felizgul tőled. Ha már most kifogásokat keres, mi lesz később? ( mindezt nőként mondom...)
5/16 anonim válasza:
Mi is ugyanígy jártunk. Ne erőltesd, engedd el. Jobb nem lesz a helyzet úgysem.
6/16 A kérdező kommentje:
hat úgy látszik hogy akkor nem tehetek semmit!!!
2014. dec. 1. 20:16
8/16 anonim válasza:
Ezek iszonyú felszínes érvek. Ha szeretek valakit, mégis, hogy a viharba zavarhat egy kis súlyfelesleg? Vagy hogy mondhatok rá olyat, hogy ne elég férfias? Hagyd ott a francba.
9/16 A kérdező kommentje:
Beismerte hogy nem szeretett mint pasit csak ugy mint barátot....
2014. dec. 24. 11:54
10/16 anonim válasza:
menjen a francba az ilyen,jön majd olyan aki istenít,na az lesz az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!