Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes olyan kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan kapcsolatot rendbe hozni ahol már volt egy év járás, de még nem feküdtünk le ez miatt szakítottunk is. Egyáltalán meddig kellene várni hogy összejöjjön?

Figyelt kérdés
Szóval jártunk egy évet, de nem volt semmi... mindketten nagykorúak vagyunk szóval nem 13-14... mi csináljak? hagyjam az egészet vagy próbáljak még harcolni érte, de ha már eddig nem jött össze akkor nem tudom hogy ezután össze e jönne.... nem tudom mitévő legyek!?
2014. nov. 30. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem a sex a fontos ugy látszik csak azért voltál vele lehet h ö szeretett de te még nem ismerted ki öt .
2014. dec. 24. 14:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Szerinted ha valakivel EGY ÉVIG jársz akkor az csak azért van hogy dughass? hat szerintem ilyen nincs a történelemben ám nagyon szerettem és kötődtem is hozzá, de valamiért nem akarta velem!
2014. dec. 25. 00:30
 13/16 anonim ***** válasza:
És ö erre mit mond?
2014. dec. 25. 14:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Biztos valami olyan dolog alt a hatterben. Azt mondta szeretne utana meg kifogasokal jon. Szerintem csak igergete es te meg maradtal melete. Nem szeretet csak jatszot veled. Helyedbe reg ott hagytam volna. Majd erzi h mit vesztet, egy ev sok ido. Mi az h nem szerete elege? Te biztos csaj vagy. Gondold el azt ha a baratod igergete volna h elvisz azt semmi hatas.
2014. dec. 28. 19:44
 15/16 anonim ***** válasza:
fordítvai is iagaz
2014. dec. 30. 07:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok! Nem csaj!
2015. jan. 19. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!