Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellene lejjebb adnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene lejjebb adnom az igényeimből?

Figyelt kérdés

Igenis egy olyan férfit keresek, aki mindenek előtt udvarias, jól nevelt, igényes, intelligens, kulturált, jól tájékozódott a világot dolgait illetően.

Sajnos azonban úgy látom, hogy manapság nem nagyon vannak ilyen férfiak, csak a pofátlan, nyomulós, depressziós, udvariatlan, a nőket tárgyként kezelő egyedek vannak többségben és ilyenre nekem nincs szükségem. Csak azt nem értem, hogy miért van belőlük ennyi és a legtöbb nő miért ezt keresi?

20/l

2016. ápr. 16. 19:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Jól megadtad nekik 20-as!

Bezzeg a Lajtán túl olyan csudapashee-k vannak, hogy a stringtangád pántja is megcsavarodik belé...

2016. ápr. 16. 22:58
 22/28 anonim ***** válasza:

nem kell levenni az igényeidből, csak nehezen fogsz találni olyat. nem mondom hogy nincsenek.

az hogy más mire hajt, azzal meg ne foglalkoz.

a legtöbb nő meg nem keresi az olyat, inkább csak talál. azok sem tökéletessek (csak a pénzre hajtanak), és egy igényes ferfi nem is foglalkozik velük.

én is csak olyat keresek ami nekem kell, más mit csinál, azzal nem foglalkozom.

f

2016. ápr. 17. 00:09
 23/28 anonim ***** válasza:
Ne add lejjebb. Inkább keress olyan, kulturáltabb helyeket ahol ilyen srácok találhatóak.
2016. ápr. 17. 02:06
 24/28 anonim ***** válasza:
70%
Ez szép és jó, hogy ilyen férfit keresel (udvarias, jól nevelt, igényes, intelligens, kulturált, jól tájékozódott a világot dolgait illetően), de nőknél nem erre van igény!!! Nagyon ritka az olyan fajta lány, mint te! Ilyenkor van az, hogy a férfinak választania kell, elhagyja ezeket az elveket és lesz párkapcsolata, vagy megtartja ezeket az elveket amit felsorolta és a rengeteg sikertelenség miatt lesz depressziós, és ahogy látom az nálad kizáró indok! (Félre értés ne essék mindig is volt bunkó, tapló férfiak (ahogyan mindig is lesz ribizlik) akinek annyi az esszük, mint a d.glött hintalónak. De rengeteg férfi is emiatt rúgja fel ezeket az elveket!) 19/F
2016. ápr. 17. 10:20
 25/28 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy azért valamit - ha nem is az általad felsorolt dolgokat - el kell engedni, mert olyan, hogy mindenben tökéletes, nincs.

Nekem az exem után - aki notorikus hazudozó volt és folyton más nők csodálatára vágyott- a legfontosabb az volt, hogy EMBERILEG 100% legyen (őszinteség, megbízhatóság, becsületesség); természetesen a vonzerőnek működnie kell, meg amiket Te is felsoroltál, azok kb. alap dolgok. Nálunk még bejött a humor hozzá, amit imádok - végre nem a "savanyúság" megy, mint otthon régen; rendkívül kommunikatív a párom, rendkívül figyelmes, szóval konkrétan még 2 után sem tudok rosszat mondani róla, ami zavarna. A szüleimnek azonban még ez sem elég, mert őket zavarja, hogy mondjuk nincs saját lakása és nincs autója (ez egy hosszú történet, betegség és a szülők olyan életmódja, de maga a párom abszolút ambíciózus!) és mivel van 2 gyerekem, még elvárnák, hogy majd egy "idegen" támogat (anyagilag - ez viszont nálam egyáltalán nem volt szempont!). DE bejött még, hogy a gyerekeimnek is "meg kellett felelnie" + neki is el kellett fogadnia őket (és mindez több mint 1000%-kal túlteljesült, annyira imádják egymást!) . ezt csak azért írtam le, hogy EGY dolog biztosan lesz, amivel meg kell majd alkudnod, de én azt mondom, hogy már akkor megfogtad az Isten lábát - mert én igen :-)

2016. máj. 12. 22:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az a baj, hogy ezekre a "rossz" srácokra fókuszálsz, még idegesíted is magad miattuk (ez egy indulatos kérdés, és nem sok értelme van, hogy kiírtad). Valószínűleg azért, mert a lelked mélyén csak vágysz egy párkapcsolatra, és ez normális. De engedd el ezt az igényt. Csak legyél jól, éld a kis életed, ismerkedj, ha valaki nem üti meg mércét, azt engedd el és kész. Fiatal vagy, nem kell semmiről se lemondanod. Tudom, hogy közhely, de jön az majd magától. 28N
2016. máj. 12. 23:52
 27/28 anonim ***** válasza:

Férfiszemmel azt gondolom, hogy ezek teljesen normális elvárások, hova lejjebb engedni, és miért???

De van ilyen, van ilyen nő is - ott is kell idő, míg előkerül.

Szerintem nem jó a társaság, amiben élsz.

2016. máj. 13. 09:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Álszent kis hiszti ez az első alkalommal egy taploért lesz oda ez a kérdező ne higgyetek egy nőnek se
2016. máj. 13. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!