Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha arra kényszerülnétek, hogy "lejjebb kéne adnotok" az igényeitekből, akkor inkább az arca vagy a teste legyen előnytelenebb?
Ezt külön kérdezem nőktől és férfiaktól is.
Hogy melyiket tudnátok könnyebben elviselni, ha valakinek az arca lenne átlagon aluli de a teste kifejezetten jó, Vagy arcra korrekt, de a teste vagy elhízott vagy kórosan vékony esetleg aránytalan?
Vékony lehet, az bejön, nem számítana lejjebb adásnak :D
Amúgy inkább a test legyen "rosszabb" de ha taszítana, akkor nem jönnék össze vele. Különben meg inkább egyedül maradnék, amíg találok olyat, aki minden téren megfelel.
inkább élem le az életemet egyedül, minthogy leadjam az elvárásaimat és olyannal legyek akiben nem tetszik valami.
27F
Nehéz kérdés de én nem vagyok hajlandó leadni. Vagy tetszik valaki, vagy nem. Nem tudok ennyire szelektíven gondolkozni. De amúgy is gáz lenne leadni mert ezzel gyakorlatilag csak a saját magammal szembeni szánalomból járnék a másikkal ami meg nekem nem fér bele ennyi.
Az arc fontos dolog egy nőnél, de az alakja is. Dagadt nőt szép arccal még nem láttam mondjuk, ahogy kórosan soványat se. De persze felesleges erről filóznom mert nem igazán aratok nagy sikereket ilyen téren szóval maradok a hobbiknál aztán jól van.
Volt, hogy 2-3 évig voltam szingli, keresgéltem. Voltak igényeim, de itt az oldalon megmondták az okosok, hogy ilyen igények mellett egyedül maradok, válogatós liba vagyok, stb.
Találtam hozzám illő, igényeimnek megfelelő párt, azóta is szeretjük egymást, kis híján 3 éve már.
Egyszer adtam le az igényeimet, elég is volt. Semmi értelme, ráadásul miért kicsinyíteném le saját magam is annyira, hogy ne tartsam magamhoz méltónak az igényeimnek megfelelő párt? Mert bizony erről is szól a dolog.
Inkább az utóbbi,mert a testet azért lehet alakítani,míg arról senki sem tehet,milyen arcot örökölt.
22/N
Pont egy előző kérdésben válaszoltam, hogy szerintem félreértelmezik az "add lentebb az igényeid" kifejezést.
Eleve te csak a külsőségekről beszélsz. De mi van akkor ha ezt a belső dolgokra értik?
Most komolyan azért kellene összejönnöd egy olyan valakivel aki nem vonz külsőleg mert nincs más?
Ez elég kegyetlenül hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!