Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha ilyen drasztikus választásra kényszerülnétek? És én mit tudok tenni? Helyemben mit tennétek?
A szitu az hogy a szüleim kifejezetten a párkapcsolatom ellen vannak.A barátom tanul még főiskolán és mellette dolgozik is, én "csak" tanulok.Az ő anyagi és családi háttere meglehetősen szegényes mondhatni nincs is(most ebbe nem mennék bele a lényeg hogy 0 támogatást kap a szüleitől az iskolát is úgy tudja járni hogy saját magát tartja fenn, kollégiumot is önerőből magyarán mindent).Szüleim nagyon a kapcsolatunk ellen vannak e miatt,ők is tudják hogy nem tehet róla,de ennek ellenére is(főleg apám).Mostanában e miatt egy kicsit a kapcsolatunk is megromlott a pátrommal.Választásra vagyok konkrétan kényszerítve a párom és a családom között.
Nagyon tanácstalan vagyok,mit tegyek?
Valaki valami tippet légyszi.Esetleg valakinek hasonló helyzet?Hogyan kezelte?
Szüleid csak aggódnak, mert lehet azt szeretnék hogy olyan párt válassz aki jobban áll anyagilag:)
Bár sztem ez elég régimódi hozzáállás:)
Értesd meg a szüleiddel, hogy neked ő kell, és mondd el nekik hogy nagyon hajt mindenért, csinálja a sulit sé melót, így tekintve elég megbízhatónak tűnik:) mert megtehetné, hogy nem érdekli, nem tanul...
A húgomnak van olyan pasija aki sokkal rosszabbul áll anyagilag, ebből sosem volt baj, abból viszont igen hogy a pasi egy munkakerülő csaló féreg:)
Én egyértelműen a páromat választanám.
Ha a szüleim nem tudják elfogadni, hogy őt szeretem, akkor sajnálom őket. Nem hagynám, hogy a boldogságom útjába álljanak, ha igazán szeretnek meg kell érteniük. (Ha más gond lenne a pároddal, olyasmi amiért tényleg hibás más lenne a helyzet). Később majd talán bocsánatot is kérnének a szülők.
Nem az a világ van már hogy a szülők döntik el, kihez menj hozzá. Ha ennyire nem tudják elfogadni, és inkább elveszítenek téged is minthogy kicsit is toleránsak legyenek és adjanak egy esélyt a párodnak, akkor ez már csak az ő bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!