Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kene tennem az exemmel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kene tennem az exemmel? Hogy birjam ra a konkret valasztasra?

Figyelt kérdés
Volt egy nagy szerelmem akit mai napig szeretek. Szakitas utan fel evig nem beszeltunk. O szakitott velem azzal hogy valami elmult benne. Most mar 2 honapja ujra beszelunk es osszejarunk. A kedvembe jar ahogy tud..Sokat beszelunk magunkrol es nagyon kettosen viselkedik..Neha ugy mintha szeretne es vagyna ram, neha meg hidegen viselkedik... De ez a helyzet nem jo. Es el kene donteni hogy pontosan mi is legyen. Nem siettetni akarom a dolgokat csak valamit konkretat. Hogy tudnam ravezetni arra hogy konkretan kimondja hogy igen egyutt akar lenni velem,vagy nem, nem akar tolem semmit. Magaba kell ezt lerendezni.. de hogyan nyomatekosithatnek en ezen.. persze en ujra osszejonnek vele.. de ha o nem akkor elfogadom.. csak nem tudom.. mit kene tennem?
2011. márc. 14. 21:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy újra találkoztok, egyértelmű jele annak, hogy szeret még téged, és hogy akar tőled valamit. Nagyon jó úton haladsz, ott az alagút végén a fény, szerintem most ne siesd el, ne mondj semmit, majd alakulnak a dolgok.Ha pedig idegesít a helyzet, mond neki, hogy milyen jó volt, mikor együtt voltatok.
2011. márc. 14. 21:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom. Igen ezt fogom tenni :)
2011. márc. 15. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!