Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik azt mondják, hogy adjunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt mondják, hogy adjunk lejjebb az igényekből azoktól kérdezném?

Figyelt kérdés

Jobb lenne ha összejönnének valakivel aztán nem is szeretik, megcsalják? Ők együtt lennének olyannal aki nem üti meg a szintet amibe bele tudnának szeretni vagy szívesen élnének együtt párkapcsolatban?

Pl. Olyan hibák eltűrhetetlenek ha valaki igénytelen, nem figyel az egészségére, buta, érzelmileg reta.rdált, rosszindulatú, akaratoskodó, okoskodó.

2013. jan. 9. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Öhm, nekem az a véleményem, hogy egy rossz, értéktelen kapcsolat is több, mint a semmi. De én egy szívtelen fráter vagyok, így érthető, hogy ezt gondolom. Néha már "csak úgy" is jó lenne egy nő (nem mintha nem akadna :D).
2013. jan. 9. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ők együtt lennének lassan szinte bárkivel, annyira nehezen viselik a magányt (vagy a szex hiányát, a nők hiányát, azt, hogy nekik még "nem volt meg", stb.)

Kapcsolatfüggők. Ezért nem értik, ha valaki nem ilyen és úgy hat a szemükben, hogy az illető gonosz, érzéketlen, túl igényes, stb.

Nem az ő hibájuk.

2013. jan. 9. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Első meg is válaszolta. Van, akinek a semminél a bármilyen is több. Van akinek meg még a semmi is több mint a bármilyen.
2013. jan. 9. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Bizonyos értelemben én is kapcsolatfüggő vagyok, de azért nem mindegy kivel próbálom meg.

21/N

2013. jan. 9. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Ne adj lejjebb az igényeidből! Hosszú távon biztos, hogy nem éri meg.
2013. jan. 9. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én már lejebb adtam párszor. Önmagamat csaptam csak be végig. Próbáltam elhitetni, hogy ugyan ettől őt még szeretnem kell,jó ember stb. De nem felelt meg az elvárásaimnak. Szóval ilyet többet nem.

Igénytelenséget,rosszindulatot azért nem viselek el...

2013. jan. 9. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:

én ilyet csakis akkor mondtam, ha tényleg a csillagos eget akarja elérni, szóval olyat aki csak photoshoppolt képen létezik!

másrészt ezt én is ellenzem.. de kissé ellentmondásos amit írsz: "Jobb lenne ha összejönnének valakivel aztán nem is szeretik, megcsalják? " ---> miért nem jön össze azzal, akivel megcsalná??

általában azoknak mondják ezt, hogy adjanak lejjebb az igényeikből akik tényleg reménytelen esetek. De egyébként vannak olyanok akik annyira útálják a külsejüket, hogy már nem is érdekli hogy hogy néz ki a párja, meg hogy kivel csalja meg, csak legyen. Ez elég szomorú.

2013. jan. 9. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Imádom, mikor kikérik a véleményem és lepontoznak azért, mert nem azt mondom, amit hallani szeretnének... 1. voltam
2013. jan. 9. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nagy butaság összejönni valakivel csak azért, hogy legyen valakink. Ha ez a valaki amúgy nem érdekel és nem is vonz, akkor csak a szabadságunkban korlátoz. Igen is jobb egyedül lenni mint olyannal, akit nem szeretünk.
2013. jan. 9. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyet mondtál volna 150 éve nőként, rögtön megégetnek "boszorkányságért". :P
2013. jan. 9. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!