Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18-25 éves korosztálytól kérdezném. Hogy tervezitek a jövőtöket a párotokkal?
Összeköltözés, eljegyzés, esküvő, gyerek? Mit mikor, hogyan? Érdekelne, hogy mások hogy gondolkodnak ezekről.
Nemet és kort is, ha lehet. :) Köszönöm!
~2 év múlva összeköltözünk, gyerek és esküvő sose lesz
18L(20F)
Megismerem, megszeretem, vagy egymásba szeretünk vagy csak érzem, hogy kialakulna és összejövünk. Sok szex, hozzám költözik, ha évek múlva is jó akkor esküvő és ha még később is akkor gyerek. Viszont már akkor tudom mielőtt összejövök vele, hogy kivel alakul csak kapcsolat és kivel lehetne akár házasság, gyerek is.
21/N
21/N mi vagy te? Valami k.b@szott jósnő heee!?
Puszi: Jay és Néma Bob
Reményeim szerint ismét tudok bízni benne, ha mégsem akkor ideje korán szét válnak útjaink, hogy ne pocsekoljam az időmet. Ha minden rendben menne akkor pár évig még szopjuk itthon állam bácsi f.szát, amikor is rájövünk, hogy itthon teljesen kilátástalan a helyzet, úgyhogy irány külföld. Ezzel ha szerencsénk van csak 1-2 évet sz.runk el az életünkből, és még nem leszünk 30 évesek, amikor esetleg megkéri a kezem, ha megkéri. Gyerek valahol szintén itt, ha lesz pénz. Ha nem, akkor azon fogunk keseregni, hogy hová tűnt el az a sok év ilyen gyorsan ilyen eredménytelenül.
Rosszabbik esetben ugye szakitunk, és talán lesz még egy olyan férfi, akivel el tudom képzelni a jövőt.
Úgy összességében mindkettő elég fosul hangzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!