Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 18-25 éves korosztálytól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18-25 éves korosztálytól kérdezném. Hogy tervezitek a jövőtöket a párotokkal?

Figyelt kérdés

Összeköltözés, eljegyzés, esküvő, gyerek? Mit mikor, hogyan? Érdekelne, hogy mások hogy gondolkodnak ezekről.

Nemet és kort is, ha lehet. :) Köszönöm!

2012. szept. 30. 00:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Először is összejövök vele. :D Utána a kapcsolat mélységétől függően összeköltözés, eljegyzés, esküvő, babázás. A sorrend a jövő függvényében változhat. 25 éves koromig szeretném "letudni". Van még 4 évem.
2012. szept. 30. 00:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincsen
2012. szept. 30. 00:10
 3/10 anonim ***** válasza:

~2 év múlva összeköltözünk, gyerek és esküvő sose lesz

18L(20F)

2012. szept. 30. 00:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Dugom még tudom, azt ha meguntam kocc, vagy fordítva is elsülhet, de kit érdekel? 26/F
2012. szept. 30. 00:12
 5/10 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:

Megismerem, megszeretem, vagy egymásba szeretünk vagy csak érzem, hogy kialakulna és összejövünk. Sok szex, hozzám költözik, ha évek múlva is jó akkor esküvő és ha még később is akkor gyerek. Viszont már akkor tudom mielőtt összejövök vele, hogy kivel alakul csak kapcsolat és kivel lehetne akár házasság, gyerek is.

21/N

2012. szept. 30. 00:15
 6/10 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Gyerek csak akkor ha nem rontaná el a kettőnk boldogságát, viszont ha elrontaná akkor nem ő az igazi csak egy valaki akivel boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Nekem ez is tökéletes lenne.
2012. szept. 30. 00:18
 7/10 anonim ***** válasza:

21/N mi vagy te? Valami k.b@szott jósnő heee!?

Puszi: Jay és Néma Bob

8/10 anonim ***** válasza:
a lánnyal akit most szeretek összejövök, járunk egy darabig, összeköltözünk, majd később megkérem a kezét Olaszországban ugyanott ahol először éreztem hogy szeretem Firenzében a dóm melletti kis étteremben utána esküvő, gyerek és boldogan élünk 17/F tudom hogy pont nem esek bele a 18-25 be de szerintem hasznos válasz egyébként ahogy jönnek a dolgok tehát nem évre pontosan tervezek el mindent, a szexről annyit hogy ha esküvő előtt is csinálnánk akkor azt se erőltetném hanem ahogy ő szeretné, én bármikor kész vagyok tehát csak tőle függ a dolog
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Reményeim szerint ismét tudok bízni benne, ha mégsem akkor ideje korán szét válnak útjaink, hogy ne pocsekoljam az időmet. Ha minden rendben menne akkor pár évig még szopjuk itthon állam bácsi f.szát, amikor is rájövünk, hogy itthon teljesen kilátástalan a helyzet, úgyhogy irány külföld. Ezzel ha szerencsénk van csak 1-2 évet sz.runk el az életünkből, és még nem leszünk 30 évesek, amikor esetleg megkéri a kezem, ha megkéri. Gyerek valahol szintén itt, ha lesz pénz. Ha nem, akkor azon fogunk keseregni, hogy hová tűnt el az a sok év ilyen gyorsan ilyen eredménytelenül.

Rosszabbik esetben ugye szakitunk, és talán lesz még egy olyan férfi, akivel el tudom képzelni a jövőt.

Úgy összességében mindkettő elég fosul hangzik...

2012. szept. 30. 00:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 14 hónapja vagyok együtt a barátommal, és 11hónapja élünk együtt az én szüleimnél. Terveink szerint fél év múlva külön kötözünk a szüleimtől, meló, közben eljegyzés és idővel a többi...házasság, gyerek..! Terveim szerint 5 éven belül. 20L (23/F)
2012. szept. 30. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!