Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi utan, erzitek az, hogy szakitanotok kell a parotokkal? Mi az ami megbocsajthato egy kacsolatban?
Igen,nekem is a megcsalás megbocsájthatatlan. Mennyi ideig voltatok egyutt, mielott szakítottatok? Ki tette túl magát konnyebben? Honnan tudom ha hazudik nekem?
Bocsi a sok kérdésért:)
12.01
Ha kiabál akkor szakítasz a pároddal? :D
Most őszintén ha összetörik az autója a te hibádból, akkor mit vársz h majd nem kezd el veled ordítozni? Ugye ezt te sem gondolod komolyan :D
Megcsalás nem megbocsájtható, akármennyire is szeretek valakit. Nem engedem magam hülyére venni.. ha egyszer megcsalt annak oka volt és akkor inkább hagyjuk egymást.
Illetve még azt nem tűröm, hogy bunkók, lenézőek legyenek velem, semmibe vegyenek! ÉS ha titkolózik folyamatosan. Nekem ilyen kapcsolatra nem lenne szükségem.
Szerencsére egyik se áll fent nálam :) De így belegondoltam és ezeket nem tűrném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!