Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedtetek meg a a jelenlegi párotokkal? Hány évesek voltatok? Hogy történt az első randi és miről beszélgettetek?
Közös ismerősök révén ismerkedtünk meg, egy egyetemre járunk. Pár szót váltottunk egymással mielőtt egymásba habarodtunk, aztán végülis én léptem meg az első lépést, majd ő a másodikat egy közös buli alkalmával. Átbeszélgettük a fél éjszakát, gyakorlatilag ezt is nevezhetjük első randinak.
Utána amit inkább első randinak mondanék, az egy séta volt, megálltunk egy játszótéren, befeküdtünk egy hatalmas hintába egymás mellé és beszélgettünk órákon keresztül.
20 és 22 évesek vagyunk, egy éve együtt.
Neten ismerkedtünk meg, három napot végigbeszélgettünk, azonnal megvolt a közös hang, ez 4 hónapja volt, ő 30. Az első randin egy hangulatos teázóba mentünk, rengeteg dologról beszélgettünk: család, barátok, munka, hobbi. Késő estig ott voltunk, de olyan volt, mintha csak pár perc telt volna el. A második randin meglepett, eljött értem a lakásomhoz, és felvitt a Citadellára. :)
24/N
Badoon írtam, hogy imádom az orális szexet.
Egy lány vissza írt és megkérdezte a fenekét is kinyalnám?
Azóta is össze járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!