Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt tényleg én vagyok a szar alak?
Nem az első alkalommal fordul elő, hogy simán dob, vagy elkezd hanyagolni egy csaj azért, mert én nem csak megfektetni akarom az első-második-harmadik randin, hanem lassan szeretnék haladni, megnyerni a bizalmát. Elég szar, hogy hiába adom önmagam, az nem volt jó eddig senkinek. Tojáshéj nincs már a fenekemen, jó pár csalódásban volt részem, és ezek nagy része így zajlott.
Még valami: mind a magukat "értelmes, normális" nőnek kiadó fajba tartozik, és az első randiig ez látszik is.
Vagy te írod hetente legalább egyszer ki ezt a kérdést ,vagy már más is észre vette ezt!
Hány éves vagy?
Cyan: nagyon úgy tűnt. Vagy túl jó színészek.
Utolsó: nem barátsággal indítottam.
A kérdező kommentje:
De állítólag mindegyik rendes, normális srácra vágyik. Kérném definiálni!
Itt a lényeg: ÁLLÍTÓLAG, ahogy azt is mondják, hogy őszinte férfit akarnak, próbálj csak őszinte lenni kb. 5 percig se tartana a randi. Én is nagyon nehezen veszem rá magam de megtanultam hazudni és azt mondani amit hallani akarnak.
Rossz helyen keresgélsz.
Ránézésre ki lehet szúrni, hogy melyik csajt lehet első-második alkalommal megfektetni, és olyannal nem kezdek, mert annak igénye is van rá, nekem meg nincs. Ezek a kis fruskák ugyanis igazából semmire sem jók nekem. Összejönni velük azért nem jók, mert elég éretlen dolog az első-második alkalommal összefeküdni valakivel. A mindent elsöprő szerelmi fellángolás persze kivételt képez, de ha valaki csak azért levarratja magát egy jött-menttel, mert attól nagy lány lesz - hát ez nem egy jó ómen, ha rendes kapcsolatot keres az ember.
Ha meg csak dugni akarok egyet, arra azért nem jók, mert kerülgetni kell őket, hülyíteni kell őket, és utána meg lehet őket dugni, majd otthagyni, de azzal meg összetörjük az érzékeny kis tinédzser szívüket, azt meg nem akarom, sosem volt a kenyerem az ilyesmi.
Szóval az ilyen lányok havernak tök jók, sőt, bizonyos szempontból még szórakoztatóak is. Ha összefutsz velük egy buliban, akkor jól el lehet velük lenni, ők nem szólnak meg, ha disznó részeg vagy, el lehet velük etye-petyézgetni, ha sikerül összegabalyodni, ráadásul igen szórakoztató észrevenni az éppen aktuális széptevőiket (akik készülnek az első-második randin levarrni a csajt), amint szétrágja őket a féltékenység, látván, hogy milyen jó haverja vagy a nagy szerelmüknek.
Persze lehet, hogy te nem tinipíccsákra gondolsz, de tapasztalatom szerint ők szoktak ilyenek lenni. Össze akarnak jönni veled, mert dugni már van eszük, de normális kapcsolatban élni, rendesen viselkedni nincs.
Szóval rossz helyen keresgélsz. Szerintem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!