Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nők, ha csináltok ilyet akkor miért csináljátok? :D
Tegyük fel ,hogy kidob a pasitok, utánna mégis össze akar jönni veled...ti meg 1 hétig mondjunk gondolkodtok mit csináljatok és eldöntitek, hogy mégsem akarjátok a kapcsolatot...
Majd egy utolsó beszélgetésben elmondjátok az exeteknek, hogy nektek mennyire megváltozott az életetek mert találtatok mást akit soha többet nem akartok elhagyni..
Meg szíveket és hülye idézeteket osztotok meg, hogy mennyire jobb most nektek.
volt barátnőm ezt csinálja van ilyen egyáltalán , hogy 1 nap alatt valakibe szakítás után teljessen bele szerettek ?:D mert már komolyan mondom, hogy szánalmas..teljessen túl tettem magam rajta már majdnem 4 napja, csak annyi ,hogy kíváncsi vagyok kivel van de nem akarok kérdezgetni mindenkit mert az hinné, hogy foglalkozok vele. Ezt 25 éves létére csinálja 7 hónapig voltunk együtt, én 19 vagyok.
Meg is ütöttem...ez lehet, hogy valami bosszúja vagy tényleg megtalálta az igazit:D? valakinek már történt egyáltalán ijen az életében?
Már ne is haragudj, de te nevezed szánalmasnak a barátnődet, mikor:
- neked egyrészt még az általános iskolát sem sikerült befejezned 19 éves létedre (hiszen már egy 8-10 éves gyereknek sem jutna eszébe az "ilyen" szót pontos j-vel leírni,)
- ráadásul bántottad is a barátnődet, akit állítólag szeretsz/szerettél.
Gondolkozz el magadról is, mielőtt másokról véleményt mondasz.
nem is szeretett igazán és lesz*rja hogy te mit hiszel a szakításotok után...az állítólagos visszakönyörgése meg kamu volt...nem vastag a tárcád? :D
ja és megütsz egy nőt???? te vagy a szánalmas, nem ő...
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!