Hogyan csináljátok anyukák, hogy még 1 éves kor felett is bőven van tejetek, mit csináltok hogy ne apadjon el? Hogyan táplálkoztok, sok folyadékot isztok?
Szerintem sok minden fejben dől el. Az, hogy szeretnéd, a legjobb kiinduló pont!
Igény szerinti szoptatás mellett a tej folyamatosan alkalmazkodik a pici igényeihez. Ameddig szoptat az anyuka, addig van tej. Fontos a jó szopási technika elsajátítása is az elején, ezt közösen kell megtanulni mamának és babának.
Ha még csak tervezitek a picit, van időd, olvasgass a www.lll.hu oldalon. Szerintem részletesen kitér a szoptatás lelki és testi vonatkozásaira egyaránt, részletes tanácsokkal és mindennel ami kell.
Sok sikert!
honnan veszsed, hogy 1 éves kor után még bőven van tej?!
ilyenkor már nem mennyiségeket szopik a baba, csak cumizik az anya mellén. ilyenkor már nem ngyon van tej.
bárcsak egyszer valaki lemérné nekem, hogy mondjuk egy 1,5 éves baba reggel mennyit szopik! gondolom, 10-20 ml-t :)
dehát az anyukákat sehogy sem lehet rávenni a mérésre...gondolom, mert akkor kiderülne, hogy csak a cumizás és a megszokás miatt szoptatnak.:)
Az én lányom 27 hónapos, még reggel és este szopik. (Lassú elválasztódást követünk.) Ebből nyilván a reggeli a több, olyan 80-100 mili körül van, két mellből. És ehhez képest totál lapos vagyok. :) Milyen 10-20 miliről van szó?
Kedves kérdező, én a helyes=szoptatásbarát hozzátáplálásra hívnám fel a figyelmed, ez nagyon sarkalatos pont! (Ha már sikerült eljutni a 6 hónapos szoptatásig.) Ehhez is találsz segítséget a Liga honlapján, feljebb már írták a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!