Most megint mért én vagyok a szar szemét szar alak?
Nevelö apám a minap megint megverte a hugomat énmeg próbáltam védeni a hugomat h ne öt bántsa, erre anyám szó szerint lebaszott hogy mért szólok bele, a nevelö apám egy alapjáraton agressziv ember hameg még iszik is akor meg pláne. A hugomat előszeretettel veri :s de ugy hogy szegény sokszor meg se szólal , rá se néz, ez az állat meg csak ugy nekiesik anyám elött meg ugy adja elő h "a kis hülye megint hazudik " stb stb. Nem értem h anya mért engem basztat azért mert védem a hugom
17/f
Ha 18 leszel,fogadd örökbe a húgodat és lépjetek le.Apuci meg remélem anyukád fogja egyszer megverni.Megérdemlik egymást.Zsák a foltját.Bocs,de gyűlölöm az ilyen szülőket.
Én azt tenném a helyedbe ilyenkor,hogy elmennék a húgoddal a rendőrségre és elérném azt,hogy legalább egy napra bevigyék a nevelőapád a sittre.Az szerintem hatni fog rá.Vagy ha nagyon megveri és látleletet vesznek a húgodról,lehet,még nagyobb büntetést is fog kapni,ha 8 napon túl gyógyuló sebeket ejt,még pénzre is megbüntethetik,vagy szerencsés esetben lecsukják.Mármint én hallottam már ilyet,hogy igazából hogy működik,azt csak sejtem.
És nem vagy szar alak,én összetettem volna a kezem anno egy ilyen tesóért:)
Minden alkalom után irány a helyi kórház s látleletet vetetni a verésről. Mondjátok ott el a igazat, hogy ki miért hogy bántotta s szépen intézkedniük kell majd ott.
A rendőröknek meg direkt jók az ilyen bizonyítéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!