Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek Őszinte válaszokat randizás terén?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki itt egy kérdés vagy válaszadás alapján jött össze partnerével?2012. szept. 20. 21:00
1/5 anonim válasza:
1x majdnem, de roh@dt messze lakott így nem lett semmi inkább.
2/5 anonim válasza:
De mi köze ennek a randihoz? most fogsz innen találkozni valakivel?
3/5 anonim válasza:
Nem, de haverjaim lettek innen. Több is.
4/5 anonim válasza:
Egyszer valakivel eljutottam addig, hogy Facebookon barátok lettünk, egyszer hosszbb ideig chateltünk, de ennyi.
Amúgy meg legutóbb egy zöldségesben találkoztam egy hihetetlenül szimpatikus lánnyal, szóval sosem tudhatod, hogy hol találsz rá az igazira. Akár itt is lehet. 22/F
5/5 anonim válasza:
Hülye vagy?
Ezekkel a nőkkel?
Egyszer próbáltam ki unalomból, a csajnak akkora feje volt mint egy 5 literes befőttes üveg.
Nem csodálkoztam, h olyan hülye mint a segg meg 22 évesen még szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!