Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kit válasszak? /többi lent/
Bocsi ha egy kicsit zavaros :)
Van egy fiú - jelöljük „A”-val-, akivel egy évig együtt voltunk. Tényleg szerelmes voltam belé (még most is, de olyan mintha már kezdeném elfelejteni.:oo), de ő egyszer csak megsértődött valamin. Ha hívtam, nem vette fel bárhogy próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, egyszerűen nem akart már velem beszélni. Ez történt nyáron. Viszont most, hogy elkezdődött az iskola (osztálytársak vagyunk), egyfolytában engem néz, nagyon sokat beszélgetünk /úgy, hogy ő szólít meg/. (úgy mint régen:|) Azt hiszem , tényleg őt szeretem. De lehet, hogy csak barátok lehetünk.
És a másik fiú –jelöljük „B”-vel- nagyon tetszik. Néha olyan, mintha éreznék valamit iránta, de félek, hogy igazából nem. Eddig haverok voltunk, de megtudtam, hogy ő nem barátként tekint rám. A barátnőim folyamatosan azt hajtogatják, hogy járjak vele! („B”)Egy héttel később megkérdezte, hogy járnék-e vele. „A”-ra tekintettel finoman,nem bántóan elutasítottam.:| Azóta mintha kicserélték volna.(„B”) Soha nem szól hozzám, ha köszönök neki úgy tesz, mintha nem hallaná. Megértem, hogyha rosszul esett neki.
Ennyi. Kérdezzetek nyugodtan, a normális válaszokat előre is köszi. :)
"B" egyszerűen megsértődött szerintem, de ha egy nem bántó elutasításra így reagál, az azért mutatja, hogy még elég éretlen !
"A"-nál pedig gyanús, hogy egyszerűen dobott Téged a nyári szezonra valaki másért, most hogy vége újra kellenél neki. Nem ismerem őt, nem akarok elhamarkodottan ítélni, de amolyan tipikus történetnek tűnik.
Ezek alapján egyikük sem tűnik ideális választásnak !
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!