Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kit válasszak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kit válasszak? /többi lent/

Figyelt kérdés

Bocsi ha egy kicsit zavaros :)

Van egy fiú - jelöljük „A”-val-, akivel egy évig együtt voltunk. Tényleg szerelmes voltam belé (még most is, de olyan mintha már kezdeném elfelejteni.:oo), de ő egyszer csak megsértődött valamin. Ha hívtam, nem vette fel bárhogy próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, egyszerűen nem akart már velem beszélni. Ez történt nyáron. Viszont most, hogy elkezdődött az iskola (osztálytársak vagyunk), egyfolytában engem néz, nagyon sokat beszélgetünk /úgy, hogy ő szólít meg/. (úgy mint régen:|) Azt hiszem , tényleg őt szeretem. De lehet, hogy csak barátok lehetünk.

És a másik fiú –jelöljük „B”-vel- nagyon tetszik. Néha olyan, mintha éreznék valamit iránta, de félek, hogy igazából nem. Eddig haverok voltunk, de megtudtam, hogy ő nem barátként tekint rám. A barátnőim folyamatosan azt hajtogatják, hogy járjak vele! („B”)Egy héttel később megkérdezte, hogy járnék-e vele. „A”-ra tekintettel finoman,nem bántóan elutasítottam.:| Azóta mintha kicserélték volna.(„B”) Soha nem szól hozzám, ha köszönök neki úgy tesz, mintha nem hallaná. Megértem, hogyha rosszul esett neki.

Ennyi. Kérdezzetek nyugodtan, a normális válaszokat előre is köszi. :)

2012. szept. 20. 06:43
 1/4 mpecsa ***** válasza:

"B" egyszerűen megsértődött szerintem, de ha egy nem bántó elutasításra így reagál, az azért mutatja, hogy még elég éretlen !

"A"-nál pedig gyanús, hogy egyszerűen dobott Téged a nyári szezonra valaki másért, most hogy vége újra kellenél neki. Nem ismerem őt, nem akarok elhamarkodottan ítélni, de amolyan tipikus történetnek tűnik.

Ezek alapján egyikük sem tűnik ideális választásnak !

F

2012. szept. 20. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg ne haragudj de inkabb B es kerj bocsanatot is tole, a masik fiu meg meg sem erdemel, ha csak ugy kidobott.
2012. szept. 20. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem te már döntöttél, méghozzá "A" mellett. Mert ha nem így lett volna, és neked mindegy lett volna, nem utasítod el "B"-t. Most "B"-nek igen nehéz lesz elmagyarázni, hogy neked mégiscsak kell ő, tuti, hogy meg fogja kérdezni, hogy akkor ugyan miért utasítottad el őt. És bocsánat, de az egyetlen normális válasz erre az, hogy hülye voltál. Mert ha azt kezded el ilyenkor magyarázni, hogy neked más tetszett, akkor "B" rá fog jönni, hogy neked valójában más kell(ett volna). Szóval ezt a döntést elkapkodtad, én a helyedben letettem volna a voksot "B" mellett, amikor elmondta, hogy tetszik (már csak azért is, mert "A" még nem volt zsebben), így viszont valószínűleg 2 szék közt esel a pad alá.
2012. szept. 20. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2012. szept. 20. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!