Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudom mit csináljak kit válasszak?

Figyelt kérdés

A barátommal(21) már 3 éve együtt vagyunk de június óta megváltozott minden más lett.Azóta hazudozik nekem. Egy összeveszés után rögtön azzal jött hogy szakítani akar velem de leültünk megbeszéltünk mindent és azt hittem minden rendben. Ő is ugy tett, de mindenknek azt mondta hogy a közös nyaralásunk után szakit velem. Végül nem lett belőle semmi mert állítólg szeret. De teljesen máshogy viselkedik velem azóta én érzem hogy már nem szeret annyira. De az elmúlt egy hónapban elkezdtünk összejárni egy jó fiubarátommal (18) egy idő után bevallotta hogy szerelmes belém és attol tartok hogy én is beleszerettem.Nagyon jól elvagyunk szeretek vele lenni és ezt ő is tudja. Amiota találkozgatunk rájöttem hogy pasim kb leszar... Nem tudom mit csináljak kit válasszak? persze ebből rögtön úgy tűnik hogy a másodikat de attol félek hogy ez csak egy kis fellángolás. De nem akarok se elhmarkodottan dönteni de nem akarom elhúzni se a dolgot ez senkinek nem jó.

18/L

A válaszokat véleményeket előre is köszönöm :)

2012. aug. 15. 14:14
 1/5 okoska31 ***** válasza:

válaszd a másodikat.

mi történik, ha fellángolás és 18 évesen egyedül maradsz? család nincs, kötöttség nincs.

azért ilyenkor még lehet ennyit rizikózni...

2012. aug. 15. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem túl fiatalon jöttél vele össze,egyiket sem válaszd a barátod hazudik tehát nem megbízható, a másik valószínűleg egy fellángolás,vigyáz nehogy két szék közé ess,ilyenkor a legjobb megoldás egy harmadik választása,az elsővel szakíts a második maradjon barát
2012. aug. 15. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy nőnek az kell h tiszteljék szeressék, ha már a mostani barátod a szakítást pedzegeti akkor az már régen rossz.. egy férfi ha már olyat mond akkor komoly bajok lehetnek. Nem akarok ördögöt festeni a falra de olyankor már az is lehet h van valakije. szerintem azt tedd ami neked jó és amit a szíved diktál, ha szereted a barátod akkor érdemes ismét leülni és megbeszélni. Ha pedig úgy érzed nyiss egy új fejezetet az életedben és alakítsd mással az életed. 18 évesen nem szabad lekötnöd egy olyan mellett aki nem becsül meg. Ne haragudj, de én is pont ebben a cipőben jártam pont 18 évesen szakítottam barátommal szintén 3 éves kapcsolatból. ÉS így utólag jövök rá mekkora hiba volt rápazarolnom azt a 3 évet. A szerelem VAK!
2012. aug. 15. 14:21
 4/5 anonim válasza:
Az elsővel szakíts, mert annak nincs/nem lesz értelme. A második srácot pedig ismerd meg jobban, és ha úgy érzed, hogy tényleg szereted,hajrá.. ;)
2012. aug. 15. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján válaszd a 2.-at semmi értelme annak hogy tovább raboljátok egymás idejét a jelenlegi pároddal,ha így viselkedik
2012. aug. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!