Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen párt válasszak? Olyat, aki annyira tetszik, hogy úgy mond "elveszi az eszem", vagy a "Napra lehet nézni, de rá nem" hatást váltja ki bennem, vagy olyat, aki tetszik, de csak annyira, hogy azért a józan eszem a helyén marad?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 17:45
1/7 anonim válasza:
A párját nem választja az ember. Ha jön valaki, aki kiváltja belőled az adott érzést, akkor kész. Ehhez persze szükséges a szexuális vonzalom is, de azt nem feltétlenül a tökéletes külsejű bombanők vagy bombapasik váltják ki az emberből.
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Olyan nincs hogy választasz. Egyszer csak jön az érzés és akkor nem tudsz mit tenni elenne. Lehet a másik fél szép vagy csúnya, de neked akkor is ő lesz a legszebb.
3/7 anonim válasza:
olyat aki elveszi az eszed, megbolondít, megőrülsz :D
4/7 anonim válasza:
aki kiváltja belőled az AHA élményt:-))) neked kell tudnod, hogy ehhez elég egy csinos pofi+bombatest vagy beszélgetni is jó lenne vele. Van olyan haverom akinek a neje nagyon dekoratív, cserébe 10éve eltartja, nem kell a csajnak dolgoznia és jól megvannak. Az én férjemnek ez kevés. Embere válogatja.
5/7 A kérdező kommentje:
Na akkor rosszul tettem fel a kérdést, mert nem arra válaszoltatok, amire szerettem volna. Szóval melyikkel van nagyobb esély a sikeres párkapcsolatra?
2012. júl. 11. 08:39
6/7 anonim válasza:
azzal van esély bármire is amelyikkel tudsz beszélgetni!
hiába van olyan aki "elveszi az eszed" ha teljesen idióta, vagy épp le se szar, esetleg rohadt bunkó.
az is előfordulhat hogy olyannal leszel boldog aki a "napra lehet nézni de rá nem" kategória...
ezt így nem lehet megmondani
7/7 anonim válasza:
aki párkapcsolatot keres (érdemit) szerintem ott nem a szépségnek kellene a döntő érvnek lennie egyik v másik mellett. Van aki azt szereti ha otthon minden gördülékenyen megy,nincs vita,jól működnek együtt,béke szigete,stb. Másnak meg a leírtak unalmas állóvíz. Ismerd meg jól mindkét lányt/általad említett típust,hozd őket helyzetbe,különböző programokon keresztül rá fogsz jönni kivel jobb együtt tölteni az idődet. A szépség csak bónusz.A személyiség a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!