Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-25 Éves lányoktól kérdezném, milyen típusú férfiak jönnek be nektek?
Gondolok itt arra , hogy az a macsó típus vagy a kis csöndes típusok, esetleg a romantikusok ,
számít az e , hogy mennyire gazdag stb.
Előre is köszönöm minden kedves lány válaszát :)
Meg amilyenek én. :DD
Amúgy a csöndes típus szerintem nem túl esélyes, egy kis romantika pedig semmiképp sem hátrány. A macsó típus mit takar?
pont az olyanok, mint a 21 éves srác itt előttem. :D
am a kisfiús. :) a pénz nem számít.
Akik férfiasak, megvédenek minden körülmények között, de legbelül érzékenyek és romantikusak. De mindenképpen legyen intelligens és humoros.
Az, hogy legyen gazdag az szerintem nem kitétel. Vannak fiúk, akiket apuci pénzel és jó nagy bunkók. A szülei a segge alá tesznek mindent, az ilyen embert nem tudom becsülni, nem érdekel, hogy pénze van. Viszont az olyan ember, aki azért gazdag, mert megdolgozott érte, vagy ha nem is gazdag, de van egy megfelelő egzisztenciája és azt önmagának köszönheti az igen is jó pontnak számít. De az sem a pénze miatt, hanem mert az az üzenete, hogy ő egy olyan ember, aki céltudatos és sok mindent képes elérni az életben. Ez pedig férfias.
A pénz nem számít szerintem, mert nem az teszi az embert.
Ami igazán számít, hogy olyannak fogadjon el amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni. Viselje el az összes hülyeségemet, mert az is én vagyok. Becsüljön meg és ennyi. Gondolkodjon hasonlóan. Legyen humora, de tudjon komoly is lenni, lehessen rá számítani. És nem árt, ha szeret.
23 éves vagyok, leírom, hogy mit szeretek a barátomban, ha ez segít:
-megnyugtató kisugárzás, illetve hang
-higgadt, nyugodt természet
-aranyos, kedves, jószívű, önzetlen
-korának (29 lesz) megfelelően már elég érett és komoly, de nem szigorú, vagyis jókat lehet vele nevetni, bohóckodni
-megfontoltan tudja kezelni az ügyeket, velem ellentétben nem pánikol semmin feleslegesen
-nem igazán macsó típus, de nem is csendes, olyan arany középút
-család centrikus, nagyon gondoskodó
(az anyagi helyzete nem stabil még, de nekem sem; ellenben nagyon jól tudjuk együtt megoldani a problémákat, és húzzuk egymást előre)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!