Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lentebb adni az igényekből, de meddig?
Egyre több helyen olvasom, hogy lentebb kellene adni az igényekből.
Nos, én is kaptam egy hasonló tanácsot, finoman fogalmazva. A lényeg az volt, hogy akivel beszélgetni próbáltam eléggé felháborodott a külsőmön, mivel enyhén szólva is nem tartott esztétikusnak.
Na most én megértem, hogy adjak lejjebb az igényeimből és a saját kategóriámban keresgéljek, na de mennyire lejjebb? Állítólag értelmesnek, intelligensnek minősülök, céljaim is vannak és hobbijaim. De egy egyszerűbb valaki, kb komolyabb életcél vagy érdeklődési kör nélkül is úgy tekint rám, mint valami emberi selejtre és kb sértve érzi magát, hogy megközelítettem.
Mi az ami elfogadható a számomra, ami az én kategóriámnak minősül?

Hasonló a hasonlóval. Ennyire egyszerű.
A buta, kétbites agyú nőktől ennyit várhatsz, hogy leoltanak meg elhajtanak, és ők sem látják át, mi a saját kategóriájuk.
Esetleg ismerkedj olyan nőkkel, akik okosak, humorosak, kedvesek, akikre eddig inkább csak barátként gondoltál volna, mert külsőre viszont nem az eseteid.
Aztán ha sikerül megkedvelni, minden megy magától.
Az olyan nőt nem fogod megkedvelni, aki buta mint a föld, agresszív, és két szót se tud leírni helyesen. Az keressen magához hasonló primitív buckalakót...
Pl. ezért is a legjobb hely ismerkedésre a suli és a munkahely, ahol hasonló emberekkel tudsz összefutni, meg is tudod őket ismerni kicsit közelebbről, és az után hívod el randira.
A netes ismerkedés mindig zsákbamacska, kezdve azzal, hogy ha a kép valódi, akkor sok esetben a bemutatkozó szöveget ollózta össze. Lutri, hogy akire ráírsz, az hogy fog reagálni.
Mondjuk kíváncsiságból én is ránéztem már a nők profiljaira egy társkeresőn. Aki kockás ingben, 70-es évekbeli frizurával pózol a penészes fürdőben, a bojlerrel a háttérben, arról nekem elsőre lejött, hogy nem lesz egy észlény.

12
Mert te összejönnél olyannal aki nem tetszik mi? Hagyjuk az àlszent szöveget. Mindenkinek fontos a külső. Szóval attól függ, te kire mondod, hogy jóképű.
Tudod az emberek ízlése eltérő. De gondolom kényelmesebb ezt a marhasàgot hangoztatni amit írsz, ès elmerülni az önsajnàlatban.

"Utolsó, ha ez így lenne, akkor folyamatosan szépül az emberiség, hiszen csak a jóképű férfiaknak lennének gyermekeik."
És ez így is van. Bár a jóképűségnek nincs egzakt mérőszáma, de tény, hogy az emberiség átlagmagassága folyamatosan növekszik, márpedig köztudott, hogy a nők a magas férfiakhoz vonzódnak.
"Mert te összejönnél olyannal aki nem tetszik mi?"
Aki belsőre nem tetszik, olyannal nem. Aki belsőre tetszik, az pedig tetszeni fog külsőre is. Nektek nőknek elképzelhetetlen az ilyesmi, de bizony nekünk férfiaknak a belső afontosabb.
"Tudod az emberek ízlése eltérő."
Ez sem igaz, legalábbis a nőké biztosan nem. Szinte teljesen ugyanazok a férfiak tetszenek minden nőnek.

Ugyanazok a pasik tetszenek minden nőnek? Àltasd csak magadat. Így a kényelmesebb.
Persze mert te összejönnél egy neked nem tetsző arcú 180kilós nővel, csak mert a személyisége bejön... Mekkora kamu!

"Ugyanazok a pasik tetszenek minden nőnek? Àltasd csak magadat. Így a kényelmesebb."
Magas, déli típusú, sötétbarna vagy fekete hajú, borostás/szakállas, kék szemű, izmos, napbarnított bőrű, nem túl szőrös testű. Ha neked nem az ilyen típusú férfiak tetszenek, max 1-2 eltéréssel, megeszem a kalapom.
"Persze mert te összejönnél egy neked nem tetsző arcú 180kilós nővel, csak mert a személyisége bejön... Mekkora kamu!"
180 kilóssal nem, mert az igénytelen. Nekem nem tetsző arcúval simán.
"Tudod az àlszentség, a képmutatàs nem szép belső tulajdonsàgok."
Ezt mondd azoknak a nőknek, akik azt állítják magukról, hogy nekik a belső a fontos!

Na làtod. Mègis szàmít a külső nàlad is. Bàr ahogy làtom tudatlan is vagy nem csak hazug ugyanis a kövérség lehet endokrinológiai probléma következménye is. Ez tény.
Ha pedig olyannal jönnél össze akinek nem tetszik az arca, az az igénytelenség netovàbbja.
A pasis leíràsodban pedig több dolog sem simmel, ami engem illet. És én csak 1 vagyok a sok közül.

Tudom, pajzsmirigy. Azzal is le lehet fogyni, max nehezebb, mint normál esetben.
Neked ez igénytelenség, nekem pedig felszínesség az, ha valaki nem jön össze egy kedves, okos, humoros, megértő emberrel csak azért, mert az illető nem néz ki elég jól.
Írtam, hogy 1-2 eltérés lehet. Annál több viszont biztosan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!