Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti kit tartotok pénzéhesnek?

Figyelt kérdés

Én nem tartom magamat annak egyáltalán, és a barátnőim sem azok, ezért sem értem soha itt ezt a sok kommentet.

Számomra az a legfontosabb egy srácban, hogy értelmes legyen, intelligens, mert ez sok mindent magával hoz. Ez azt is jelenti, hogy kedves, normális, nem bunkózik, lehet vele beszélgetni, sok minden érdekli.

Fontos a humor is, hogy jól tudjunk együtt szórakozni, egy-két közös hobbi.

Soha nem ez volt az első kérdésem, hogy mit dolgozik, mennyit keres, van-e saját lakása, autója... Annak nem örülök, ha valaki még 30 évesen is a szüleinél lakik, de egy albérlettel semmi gond nincs. Az autóhoz egyébként sem vagyok hozzászokva, mert a szüleim nem szoktak örökké furikázni, legtöbbször busszal vagy gyalog megyek mindenhová, ráadásul ez még fogyaszt is. :D

Nem vártam el azt sem senkitől, hogy örökké vigyen étterembe, koktélozni, vásárolni, nyaralni, mert kevés pénzből, vagy pénz nélkül is lehet szervezni programokat.

Most itt nem magamat akarom fényezni, és nem is ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, mert randizgatok jelenleg valakivel, csak amiatt, hogy ne adjátok fel, mert én tudom, hogy nem minden nő a pénzre hajt, sok rendes lányt ismerek, csak nézzetek jobban a felszín alá.

2016. máj. 29. 18:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha valóban ilyen sok tündérke létezne mint te, akkor nem lenne ennyire sok egyedülálló férfi.
2016. máj. 29. 19:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nőként azt gondolom, hogy biztosan nagyon sokan csesztetik ezzel a pasikat, mert több olyannal ismerkedtem, aki fóbiásan félt ezektől a nőktől, volt aki már a legelején kifaggatott a végzettségemről, munkámról, fizetésemről és a terveimről és el is mondta, hogy ő senkit nem tervez eltartani, ha ilyen terveim vannak, keressek mást. Nem voltak ilyen terveim, de kerestem mást. :D
2016. máj. 29. 19:50
 13/18 anonim ***** válasza:

2. válaszoló. adom :D

Az a pénz éhes aki nő keres havi 200at, aki siránkozik és igényeit egy pénzes pasira helyezi, hogy fizesse a sz.rjait. Na de mivan azzal a 200al amit benyel a kiscsaj ? Iphone meg barinők..

2016. máj. 29. 20:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt a nőt, amelyik azzal kezdi a telefonbeszélgetést, hogy mennyi pénz van nálam.
2016. máj. 29. 20:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen, albérletben lakom, van egy lakótársam. Hogy mi az értelme? Pl. az, hogy nyugalom van, azt csinálok, amit akarok, azt hívok meg, akit akarok.
2016. máj. 29. 20:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Otthon élek, nyugalom van, azt csinálok, amit akarok, azt hívok meg, akit akarok és marad egy csomó pénzem, amit arra költök, amire akarok.

2016. máj. 29. 22:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Én már kb 10 éve elköltöztem otthonról, épp azért, hogy végre nyugi legye.

Én azóta tudom szeretni a családomat, mióta a kapcsolatom velük kimerül egy 3 órás vasárnapi ebédben...

A gondom továbbra is az, hogy sztem a lányok pénzéhsége jellemzően egyenesen arányos a külsejükkel.

Se csúnya pénzéhest, sem bájos, de valóban tiszta lelkű lányokat nem ismerek.

2016. máj. 29. 22:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Engem bájosnak tartanak, és tiszta lelkűnek.
2016. máj. 30. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!