Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti kit tartotok pénzéhesnek?
Én nem tartom magamat annak egyáltalán, és a barátnőim sem azok, ezért sem értem soha itt ezt a sok kommentet.
Számomra az a legfontosabb egy srácban, hogy értelmes legyen, intelligens, mert ez sok mindent magával hoz. Ez azt is jelenti, hogy kedves, normális, nem bunkózik, lehet vele beszélgetni, sok minden érdekli.
Fontos a humor is, hogy jól tudjunk együtt szórakozni, egy-két közös hobbi.
Soha nem ez volt az első kérdésem, hogy mit dolgozik, mennyit keres, van-e saját lakása, autója... Annak nem örülök, ha valaki még 30 évesen is a szüleinél lakik, de egy albérlettel semmi gond nincs. Az autóhoz egyébként sem vagyok hozzászokva, mert a szüleim nem szoktak örökké furikázni, legtöbbször busszal vagy gyalog megyek mindenhová, ráadásul ez még fogyaszt is. :D
Nem vártam el azt sem senkitől, hogy örökké vigyen étterembe, koktélozni, vásárolni, nyaralni, mert kevés pénzből, vagy pénz nélkül is lehet szervezni programokat.
Most itt nem magamat akarom fényezni, és nem is ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, mert randizgatok jelenleg valakivel, csak amiatt, hogy ne adjátok fel, mert én tudom, hogy nem minden nő a pénzre hajt, sok rendes lányt ismerek, csak nézzetek jobban a felszín alá.
Én magam is sok nem pénzéhes lányt ismerek, ez igaz.
Az anyám és a testvérem viszont nem tartoznak közéjük.
A volt barátnőm sem, az anyja pedig a golddiggerek koronázatlan királya volt.
Kb a körülöttem lévő nők felét tudom annak mondani, sajnos a szebbik felét...
Hogy kit nevezünk annak?
Sztem az a pénzéhes, akinél szempont, hogy a férfinek több legyen, mint neki vagy rendelkezzen bizonyos olyan erőforrással, ami neki kell minden mástól függetlenül.
Utolsó mondatoddal kapcsolatban lenne a kérdésem, az a szerinted "sok rendes lány",akit ismersz, ők is jobban néznek a felszín alá? Vagy csak ítélkeznek ők is a felszín alapján?
24/F
És áruld már el, hogy mi értelme egyedül egy albérletben lakni? Mert ha párom van, oké vele összeköltözöm oda, ha közel van a munkához oké, nem kell ingázni. De ha nincs semmi értelme akkor mégis mi értelme???
Azért, hogy nektek nőknek imponáljunk??
Te külön laksz a szüleidtől albérletben? Mert akkor jogos az elvárás. Ha nem akkor meg söprögess a saját házad táján.
"Annak nem örülök, ha valaki még 30 évesen is a szüleinél lakik"
Ne haragudj, de ha én fiú lennék, én sem gondolnék rólad túl sok jót...
Ja igen, a lényeget kihagytam.
Bátyám már elmúlt 30, és még mindig velünk lakik, de nem azért, mert ne tudna elköltözni és fenntartani egy albérletet, hanem mert semmi oka nincs rá jelenleg.
Egy csomó pénzt spórol így saját magának.
Ha majd indokolt lesz, akkor lelép és lesz lakása.
(7-es voltam)
Én az exemet konkrétan. Egyetem alatt együtt voltunk, ő szegény családból származott és mégis önköltségesre járt. Amikor összejöttünk gyakorlatilag szó szerint vajas és néha májkrémes zsemlén élt, de eszébe nem jutott volna elmenni dolgozni. Diákhitelt felvette és siránkozott.
Miután összejöttünk, elkezdtem én "etetni" és később beszálltam a tandíjába és az albérletébe is (kollégium? áhh dehogy)... Amikor pedig összeköltöztünk még durvább lett, szinte mindig csak én vásároltam be, saját pénzen és ő meg zabált mint egy disznó.
Az igazsághoz pedig hozzátartozik, hogy minket sem vetett fel a pénz... de a kedvencem az volt, hogy még volt pofája megkérdezni, hogy miért nem viszem el moziba? Miért nem veszem meg neki ezt-azt amazt? és még sorolhatnám... voltak ennél cifrább dolgok is. Szóval nekem ez számít pénzéhesnek. Ő nem tesz hozzá semmit, én eltartom és nem elég neki a kezem, az egész karomat akarja.
30 évesen pedig elég sokan laknak még otthon, mivel Magyarország csodálatosan teljesít. Főleg most, hogy bejött a CSOK és mindenki ezen akar nyerészkedni. Ráadásul az albérletárak például ahol én lakom majdnem duplájára emelkedtek.
120 ezer nettó a medián bér ebben az országban és a vidéki városban az átlagos albérlet ára olyan 60-70 ezer körül van. Ez mellé jön a közös költség, ami 12 ezer és a rezsi ami ha fagyoskodom és spórolok az árammal, olyan 16 ezer forint (nettel együtt). Gyakorlatilag a 120 ezres fizetésemből (no én nem ennyit keresek, de ez az átlag), ki kell a lakásra fizetnem 88-98 ezer forintot ami után marad 22-32 ezer forint kajára és egyéb dolgokra (szórakozásra természetesen nem). Ezt így hogy? és ahol én lakom, az még csak nem is megyeszékhely. Mi lehet a helyzet Budapesten?
Vagy az oké, ha valaki munkásszálló módjára többedmagával lakik együtt? Csak ne anyuval és apuval éljen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!