Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban cikinek számít 30 évesen "szinglinek" lenni?
Dehogy ciki, így jött össze!
Viszont én 24 évesen már jócskán megkapom, hogy: na miért nincs még senkim? Hogy-hogy egyedülálló vagyok? Van-e valaki a láthatáron? És társai...
Van egy-két ismerősöm, akik azon szoktak fröcsögni, hogy az a pár lány a baráti társaságunkból miért nem ment még férjhez és szült gyereket harminc X évesen.
Úgy utálom az ilyet...Ez mindenkinek legyen már a saját dolga, döntése...
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy igen sajnos mindig lesznek olyan emberek, akik ezt szóvá fogják tenni.
Én hiába kerestem a társam,egyszerűen nem találtam meg
szerencse kérdése az egész társkeresés,és az élet!
Valaki meg találja a társát valaki NEM!
nem ciki ez,a magánélethez senkinek semmi köze nincsen!
jobb egyedül,mint egy rossz társsal együtt lenni!
Nehéz ez a társkeresési dolog...
Sok sikert és szerencsét kívánok mindenkinek!
A szingli elméletileg választás kérdése az egyedülálló az ami te vagy. Egyébként pedig nem.
Nekem sincs bár csak 27 vok. De én direkt vagyok így.
Ha lenne akkor csak bajom lenne belőle, mit, mikor, miért... ? Köszönöm de ezt inkább mással.
Magam is eltudom dönteni h mit kívánok tenni az időmmel életemmel, pénzemmel.... Az ilyen alapítsunk családot és hasonlók meg nem az én világom. Meg egyébként is szeretem tartani a 3 lépés távolságot mindenkitől.
Persze mindenki maga dönt. De vigyázz nehogy belesétálj egy olyanba h egy elkeseredett 30-as téged használjon fel a gyerek projektjéhez.
Én magam ismerek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!