Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban cikinek számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban cikinek számít 30 évesen "szinglinek" lenni?

Figyelt kérdés
Nem a szélsőséges esetekre gondolok, amikor pl. valaki apácaéletet él és nem mozdul ki a 4 fal mögül, vagy akkora rib... hogy tényleg senkinek sem kell....hanem ha egyszerűen ugy alakult valakinek az élete, hogy ennyi idős korára mégsem sikerült megtalálnia a megfelelő párt?
2016. máj. 29. 13:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Miért lenne az? Én is az vagyok, nem mondom, örülnék már egy kapcsolatnak, de így alakul az élet. Majd egyszere jön az igazi. Igaz, azért keresni sem árt.. :) 28/f
2016. máj. 29. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Dehogy ciki, így jött össze!

Viszont én 24 évesen már jócskán megkapom, hogy: na miért nincs még senkim? Hogy-hogy egyedülálló vagyok? Van-e valaki a láthatáron? És társai...

Van egy-két ismerősöm, akik azon szoktak fröcsögni, hogy az a pár lány a baráti társaságunkból miért nem ment még férjhez és szült gyereket harminc X évesen.

Úgy utálom az ilyet...Ez mindenkinek legyen már a saját dolga, döntése...

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy igen sajnos mindig lesznek olyan emberek, akik ezt szóvá fogják tenni.

2016. máj. 29. 14:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én hiába kerestem a társam,egyszerűen nem találtam meg

szerencse kérdése az egész társkeresés,és az élet!

Valaki meg találja a társát valaki NEM!

nem ciki ez,a magánélethez senkinek semmi köze nincsen!

jobb egyedül,mint egy rossz társsal együtt lenni!

Nehéz ez a társkeresési dolog...

Sok sikert és szerencsét kívánok mindenkinek!

2016. máj. 29. 15:03
 14/18 anonim ***** válasza:
sajnos még magamat sem tudom eltartani 27 évesen, kilátástalan az életem. Erre nem vagyok hajlandó bnőt "tartani"
2016. máj. 29. 15:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem nem szólt be miatta senki, nem tették szóvá rosszindulatúan, talán mert a mai világban ez kezd általánosabbá válni, meg egyébként is fiatalabbnak nézek ki, általában 23-26 évesnek tippelnek :)) csak azért jutott eszembe a kérdés, mert a neten mostanában belefutottam néhány ilyen cikkbe, hogy 30-as szinglinek lenni igenis gáz, meg húú, meg bizony....(bár lehet ez a Sex és New York stilusu szinglikre vonatkozott)
2016. máj. 29. 17:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Én csak a rokonoktól szoktam megkapni a tipikus kérdéseket, de már hidegen hagy. Az újságok meg azt írnak, amit akarnak. :-)
2016. máj. 29. 17:36
 17/18 mikeXxX ***** válasza:
62%
Azért valljuk be könnyen áteshetsz a ló túloldalára is ezt senki sem írja neked mivel lehet csak a szőke herceg jó neked fehér lovon jó testtel jó humorral és bla bla bla bla ezt sok nőnél tapasztalom várnak a csodára aztán meg keseregnek miféle férfiak vannak kell kompromisszumokat is kötni egy kapcsolatban valamint legyen alázat mind a két félben egy férfi és egy nő sosem lehet tökéletes egymáshoz hisz mindkét félnek vannak más igényei is ! 36F
2016. máj. 29. 17:51
 18/18 anonim ***** válasza:

A szingli elméletileg választás kérdése az egyedülálló az ami te vagy. Egyébként pedig nem.

Nekem sincs bár csak 27 vok. De én direkt vagyok így.

Ha lenne akkor csak bajom lenne belőle, mit, mikor, miért... ? Köszönöm de ezt inkább mással.

Magam is eltudom dönteni h mit kívánok tenni az időmmel életemmel, pénzemmel.... Az ilyen alapítsunk családot és hasonlók meg nem az én világom. Meg egyébként is szeretem tartani a 3 lépés távolságot mindenkitől.

Persze mindenki maga dönt. De vigyázz nehogy belesétálj egy olyanba h egy elkeseredett 30-as téged használjon fel a gyerek projektjéhez.

Én magam ismerek ilyet.

2016. máj. 31. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!