Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi miatt van? L
Tetszik egy srác. Én már előbb tetszettem neki. Ő maga hívta fel a figyelmemet. Mindig nézett, figyelt, köszönt napjában többször is. Ha váratlanul összefutottunk valahol, látszott, hogy megilletődött, meglepődött. Egyszer rá is írtam kíváncsiságból. Nagyon aranyos volt, meg kedves, érzékeltette, hogy tetszem neki, de mindezek mellett udvarias volt. Utána összefutottunk egy szórakozóhelyen. Nézett ott is. Méregetett. Mikor nagyon közel állt hozzám, gondoltam lazzán odalépek és megkérdezem hogy van vagy ilyesmi. De akkor, mikor ott álltam előtte, lesütötte a szemét, mint aki kellemetlenül érzi magát, nem nézett rám, így nem mertem odalépni. Amint a közelembe került, direkt nem nézett rám.
Mire bámul mindig, figyel, ha úgyse akar semmit?
Facebookon nagyon laza, felszabadult, mármint a képeken. Bezzeg velem szóba se akart állni, hiába ott voltam...
Én nem nézek senkit ennyire, ha úgyse akarok semmit tőle. Hisz mire?
Kétlem, hogy ebből lenne bármi is. Oh és még fiatalabb is.
Engem csak maga az ok érdekel?

Lehet csak zavarba jött, vagy a félénkebb srácoknál ez előfordulhat.
És lehet hogy akar valamit, csak nem mer kezdeményezni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!