Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Ha ilyen félelmetesen nagy igényeitek vannak a nők külsejével kapcsolatban, akkor miért csodálkoztok hogy nem megy a társkeresés?
Kiraktam szex kategóriába egy kérdést, amin egy ké pvolt egy szerintem nagyon igényes külsejű és jó adottságú lányról, olyan durván kritizálták hogy rossz volt olvasni...
Ezek után neketk mi a jó isten felelne meg?
Megnéztem a lányt, de nekem egyszerűen nem tetszik. Lehet, hogy valakinek 10/10, de nekem egyszerűen nem jön be...
Viszont simán tudnék mutatni olyan lányt, akiért odáig vagyok és valószínűleg az emberek nagy része azt mondaná rá, hogy ronda. Ezért is hülyeség a pontozás. Attól meg nem fogok hasra esni, hogy egy híresség.
A kepen lathato no nekem nagyon nem tetszik. De nem az adottsagai miat hanem mert ranezesre kemeny komuves munka eredmenye van a fejen es mindene muanyag hatasu az egesz.
O peldalul tokeletesen megfelel: [link]
Én nem kritizálnám a hölgyet. Ha külsőről van csak szó akkor nagyon is tetszik. De ennél azért valamivel több kell, kis ismeretség nem ártana, jellemleírás vagy beszélgetés, stb..
Miért ez a kép? Hozzád hasonló és úgy érzed, hogy a külsőd miatt nem jössz be valaki(k)nek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!