Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sikereket érnek el a nőknél az ilyen típusú pasik?

" Max egy elhízott,kockás inges,zsíros hajú fog kapni de az a maximum,akinek annyi köze a nőiességhez,hogy XX kromoszómával született de egyébként nem fogod rajta észrevenni."
Nem értek egyet, az említett haveromnak (aki szinte olyan, mintha róla írták volna ki a kérdést) is voltak szép barátnői.

Mert
1.csóró
2.gondolom a külseje nincsen olyan szinten
3.nincsen igénye,hogy fejlődjön anyagilag
4.kommunikációba nem tudom milyen de nem hinném,hogy ,,ledumálja a bugyit" a nőkről,ergó nem fejlődött a soft skilljei
5. 4.-ből jön,hogy a karrierje nincs olyan szinten fókuszban neki
6. Nem sportol,nincsen férfias izomzata
Ezért gondolom.

Nagyon tévednek akik lehúzzák az ilyen típust.
Nagyon ritka és vonzó a nők számára az ilyen intelligens pasi.
Én egy 26 éves csinos nő vagyok és eszméletlenül vonzzanak az ilyen típusok csak sajnos ritka az ilyen férfi 😞

Van egy egyedi stílusuk az ilyen pasiknak ami nagyon vonzó tud lenni.
Az a baj hogy megint a felszínes nőkből indulnak ki azok a pasik akik lehúzzák ezt a típust. Pedig az értelmes intelligens értelmes nőknek ez egy kincs.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!