Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A sablonos szöveggel rendelkez...

A sablonos szöveggel rendelkező pasik érnek el sikereket a nőknél?

Figyelt kérdés

Olyan sok unalmas sablonos szöveggel hódítanak a pasik általában interneten.

"Szia Mizus?" "hogy vagy?" "Ismerkednék, tetszel" stb stb.

És utána is sablonosak, mind egyformák, egyszavas válaszokkal, unalmasak stb.

Vajon ilyen stílussal érnek el valamit, sikeresek. Vagy sikertelenségüket ráhuzzák arra, hogy nincs pénzük meg csúnyák.

2014. jan. 5. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Most ezt sablonos férfiakból kiábrándult nőként, vagy magát sablonosnak tartó férfiként kérdezed?
2014. jan. 5. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
tapasztalat, hogy a azzal megyek oda "szia, ádám vagyok, te is szeretsz belevizelni a kretén szomszédod postaládájába?" nos nem túl effektív, .
2014. jan. 5. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
mivan? nem ertem a nyelved. h sablonos jo v nem a kerdes akk NEEEEM h pedig nem akk tneyleg nem ertemirol van szo
2014. jan. 5. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:

"Szia Mizus?"

Na így egy nőhöz sem mennék oda mondjuk. Ha már én szólítom le, én kezdeményezem a beszélgetést, akkor nem faggatom azonnal, hanem talán előbb én mesélek magamról...

2014. jan. 5. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
ha jóképü srácról van szó, akkor igy is össze fog neki jönni csaj. Mondjuk nem a legjobbak, de simán.
2014. jan. 5. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:

én tarolok a sablon dumámal ami igy szól: Kicsilány óh szia heló ájjunk össze mint 2 kicsi legó

aztán megmondom hogy egy hónapra 5 millió fontot keresek és hopsz már kaptam is pinát

2014. jan. 5. 16:59
 7/7 A kérdező kommentje:

1-es

Én egy nem sablonos boldog párkapcsolatban élő pasi vagyok, aki nagyokat szokott nevetni az ilyen sablonos kanmarcikon :DDDDDD

2014. jan. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!