Van itt nem túl szép, fiúsabb leszbikus lány aki ismerkedne egy hasonló 'adottságokkal' rendelkező pesti lánnyal? 18/L
Figyelt kérdés
Korban és helyben legyél hozzám viszonylag közel, ennyi az elvárásom. :) Egyébként abszolút semmi. Rólam annyit hogy rövid hajú vagyok, kicsik a melleim, és nem vagyok túl szép. Bár mostanában igyekszek kicsit lányosabban öltözni. :) Ja igen és annyit még elmondok magamról hogy depressziós voltam (vagyok) és vannak vágások a kezemen meg máshol (csak azért hogy akit ez zavar az ne írjon feleslegesen). ;)
A többit majd privátban, vagy írj ott vagy itt, mindegy. :D
2013. nov. 18. 19:50
1/14 anonim válasza:
fiú nem kell? viszonylag közel vagyok
2/14 A kérdező kommentje:
Miért, fiúknak kéne ilyen lány...? :)
2013. nov. 18. 19:52
3/14 anonim válasza:
1es voltam. ha rám írsz lehet róla szó
4/14 A kérdező kommentje:
Annak aki írt privátban, engem nem izgat a szex. :) Nekem az másodlagos, és csak érzelmekkel együtt megy. Tényleg, jobb is ha ezt is megemlítem, azért egy nimfomániás lány lehet jobb ha nem ír, már csak maga miatt..:D
2013. nov. 18. 19:53
5/14 A kérdező kommentje:
:'( Nem is tudom minek próbálkozok még, a lányok is fullos lányt akarnak. :D Na mindegy. :(
2013. nov. 18. 20:10
6/14 anonim válasza:
Nem biztos hogy fullos lányt, mert azt sem mindig jó, inkább próbálj meg kicsit lányosabb lenni, mert nem mindegyik leszbikus (manapság már egyre kevesebb szerintem) aki fiús típusra bukik.
7/14 A kérdező kommentje:
#6 Hát pedig én azt szeretném hogy így fogadjanak el, magam miatt. Hogyha ez nem lehetséges.. akkor gondolom, egyedül maradok.
2013. nov. 18. 20:17
8/14 anonim válasza:
Nem fogsz egyedül maradni :) És nem azt mondtam, hogy egyáltalán nincs fiúsabb leszbikus, csak szerintem már egyre több a lányos. De azért van elég sok fiús is, hidd el, nem maradsz egyedül :)
10/14 anonim válasza:
én nőies leszbikus vagyok, és nekem az átlagos kinézetű, nagyon aranyos lányok tetszenek, szóval a fullos nekem sem tetszik :-)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!