Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos pasik akik sikertelene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos pasik akik sikertelenek a nőknél, ha most hirtelen olyan helyzetbe kerülnétek mint a mostani nők akkor milyen hamar lenne párotok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel olyan helyzetbe kerültök mint a mostani nők ismerkedés területén.
2016. ápr. 25. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem fogalmuk sincs, milyen helyzetben vannak a mostani nők és hogy őszinte legyek én magam sem tudnám megmondani, pedig én nő vagyok. Ez ember függő. Nem lehet egy kalap alá venni az összes mostani nőt. :)
2016. ápr. 25. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem unalmas még, hogy ontod magadból a saját önértékelési problémádat mutogató kérdéseket???
2016. ápr. 25. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
kb 2-3 nap sok jelöltem van de sajnos nem felelek meg a kritériumnak.
2016. ápr. 25. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Bárkinek lehet egy napon belül is párja, feltéve, ha mindegy, ki az. Csak aki ezen már túllépett, és hozzá illő párt szeretne találni, az már nem olyan egyszerű, keveseknek van olyan szerencséjük, hogy egyből a megfelelő emberrel találkoznak.
2016. ápr. 25. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
kapnék napi 15-50 levelet? Elég gyorsan. Bár gyorsan is cserélgetném őket :D
2016. ápr. 25. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy hónapon belül és olyan, amilyent valójában szeretnék.
2016. ápr. 25. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
2 mp alatt kb. :D
2016. ápr. 25. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!