Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "barátzóna" egy internet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "barátzóna" egy internet kreálta dolog azoknak a srácoknak, akik próbálnak betalálni, de sikertelenek. (? )

Figyelt kérdés
Ha te tényleg azon problémázol, hogy a lány először csak barátod akar lenni és azt hiszed minden lány egyből alád fekszik anélkül, hogy kiismerne téged egy baráti kapcsolat szintjén, akkor megérdemled hogy a “barátzónába” tegyenek. Menj vissza zokogni a sarokba. Légy furevür alune. Minden kapcsolat vagy barátság vagy ellenségeskedés révén kezdődik.
2015. nov. 16. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%
Hát, a homárok barátkoznak nőkkel. Én felszedem őket, vagy eltávozok. És nem sírok, mert nem vagyok erre rászorulva barátom. :]
2015. nov. 16. 21:08
 2/14 anonim ***** válasza:
az én időmben még arra mondták, hogy barátzóna, amikor a lány szerint akár lehetett volna több is, de a fiú nem mert lépni.
2015. nov. 16. 21:17
 3/14 opened paradise ***** válasza:
Lányoknak is van.
2015. nov. 16. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Nem. A barátzóna az, amikor azt mondja neked a lány, hogy nincs nála esélyed/nem akar éppen kapcsolatot, de egy hét múlva összejön a helyi gyógyegérrel/más jön éppen be neki ezért legyetek csak barátok. Régen is volt ilyen, csak nem nevezték nevén.

Ritka szerintem az, amikor barátságból/ellenségeskedésből lesz párkapcsolat.

2015. nov. 16. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
ez most kérdés vagy önjelölt okoskodás????
2015. nov. 16. 21:53
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

a barátzóna mára már egy nagyon elavult kifejezés

a mai módern lyányok már aszongyák, hogy nincs meg a kémia

2015. nov. 16. 21:55
 7/14 anonim ***** válasza:
62%

4essel értek egyet, a barátzóna létező jelenség, amikor a férfi (vagy nő, merthogy ilyen felállás is létezik) többet szeretne barátságnál, de a másik fél nem tud többet elképzelni- ha jól rémlik, valamelyik filmben úgy szemléltették, hogy a vágyott fél szemében te annyira vagy vonzó partner, mint egy állólámpa. Úgy tekint rád, mint barátra, és kirázná a hideg, ha arra kellene gondolnia, hogy megcsókoljon, netalán többet csináljon veled.

És én nőként nem értek egyet a kifejtéseddel. Én a barátaimmal akarok először barátkozni, és később ebből nem is lesz több. Bizonyára vannak, akiknél ez másképp működik, de ahogy körülnézek, a többség valóban nem barátsággal kezdi. Nekem ugyan nincs szükségem baráti kiismerésre, logikus, jól megfontolt döntésekre, mielőtt a férfi alá fekszem, nekem érzelmekre van szükségem ehhez, mindenféle túlmisztifikált szikrára és kisugárzásra és vonzalomra, és alapvető hangulatra. Ez vagy jön pár találkozás után, vagy nem jön egyáltalán. Ha az elején barátkozunk, akkor az már úgy marad. Nekem egy kapcsolatom sem kezdődött barátkozás vagy ellenségeskedés révén. Mindegyik úgy kezdődött, hogy találkoztunk, beszéltünk pár szót, majd elkezdtünk flörtölni ami tényleges randiba és onnantól kapcsolatba torkollott.

Szerintem a hozzám hasonló hozzáállásúak miatt problémáznak ezen a srácok, mert nem úgy közelítenek, mint potenciális partner, hanem mint barát, és így persze, hogy a lány barátként is tekint rájuk. Szerintem ez gyakoribb, mint amit te vázolsz fel. De persze, mindenki magából indul ki, így én is bőven fenntartom a tévedés lehetőségét.

2015. nov. 16. 22:02
 8/14 anonim ***** válasza:
#7-es nem mindenki szexpartnert keres, sokan párkapcsolatot és egy jó párkapcsolat barátsággal és bizalommal kezdődik
2015. nov. 16. 22:09
 9/14 anonim ***** válasza:
van megoldás: nem kell barátságosnak lenni a lányokkal, hanem játszani a machot arra indulnak be.....jó persze itt a gyk-n meghazudtol az összes csaj de az úgynevezett valóságban mégis az van amit én böfögök itt
2015. nov. 16. 22:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
anno szűzkurvänak hívtuk azokat a lányokat, akik kisírták magukat a válladon, elmesélték a legbensőségesebb dolgaikat, de ennek ellenére sose engedték, hogy több legyél mint barát, holott olyan dolgokról beszéltetek, amikről barátnál többet jelentő emberekkel szokás, szóval ez nem mai találmány:)
2015. nov. 16. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!