Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Az alábbi 15 karakter...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Az alábbi 15 karakter közül kivel jönnétk össze legszívesebben és kit kerülnétek leginkább? Miért?

Figyelt kérdés

[link]

Ki vonz leginkább és ki taszít?

2016. márc. 30. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Vonz: 4,10,13

Taszít: 8

Hogy miért, nem tudom, első ránézés szerint választottam ki őket! :-)

2016. márc. 30. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:

12 oké

15 hát ő nem oké

......

ez mire jó?

2016. márc. 30. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:

A karakterek közül csak Bozont és Frédi volt ismerős, közülük ha már választani kell, Frédit választanám és Bozontot kerülném leginkább, mert hát, Frédi emlékeim szerint egy családszerető figura (még ha egy kicsit papucs is), míg Bozont egy drogos gyáva kukac, aki azt hallucinálja, hogy beszél a kutyája (sosem voltam nagy Scooby-doo rajongó), szerintem evidens, hogy miért nem jön be.

A többiek karakterét sajna nem ismerem, így nem tudom kivel jönnék össze legszívesebben vagy kit kerülnék :D Azért, rajzfilmekről beszélünk, a külső ábrázolás nem mérvadó, ismerni kell őket, hogy megalapozhassak egy kezdő szimpátiát.

2016. márc. 30. 22:04
 4/8 A kérdező kommentje:

#1 - Látom bírod az agresszív srácokat :D 8-as unszimpi? Lóvéja neki van a legtöbb. Igaz már nős.

#2 - Kéretik komolyabban venni.

#3 - Az Béni amúgy a képen. Bozont/Shaggy-ről én is ezt gondolom amúgy, szerintem a "szkubi sznekk" is csak egy virágnyelvn nevezett drog volt amivel a többiek etették őket. Fura, hogy egy olyan "felvilágosult" feminista, mint Velma belement, sőt általában ő adta nekik a drogot. Bár valami tudathasítót Fred és Daphne is alkalmazhattak, utóbbi nagyon buta, előbbinek pedig vannak naaaagyon fura beszólásai (lakatlan szigeten: "Kell itt lennie valahol egy telefonfülkének") - amúgy a szkubidú jól mutatja mi az eredménye ha a szülők íratnak rajzfilmet.

2016. márc. 30. 22:17
 5/8 A kérdező kommentje:
A legközelebbi válogatásba ő is bekerül: [link]
2016. márc. 30. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Könnyebb lenne válaszolni, ha mindet ismerném, így viszont fogalmam sincs.
2016. márc. 30. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Azok szimpatikusak, akiket ismerek: 1, 7, 14

Amelyik nagyon nem szimpi: 2, 5

2016. márc. 30. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan felnőtt párkapcsolat kategóriában kellett? Ne már!
2016. márc. 31. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!