Melyik karakterrel randiznál legszívesebben a Hobbit című filmtrilógiából?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hüje kérdés, de azért érdekelne, hogy kinek melyik filmkarakter jönne be, ha személyesen találkozhatna valamelyikkel. Igaz hogy eddig még csak két rész volt, de mindegy. Várom a válaszokat. :)2013. dec. 20. 23:15
1/11 anonim válasza:
Őszintén szólva, leginkább Smaug-al, a sárkánnyal. Igazán magával ragadó karakternek találom, és a hangja..., az a bársonyos, mély hang teljesen izgalomba hoz. Ellenálhatatlan, komolyan, vicc nélkül, szívesen hozzábújnák. :) Love Smaug
5/11 anonim válasza:
Mivel férfi vagyok, és nem túl sok csajt mozgat a story rosszabb helyzetbe lennék mint a nők. Marad a tünde csaj, vagy a tóvárosos srác lányai, bár az meg(még pár évig) kicsit pedo.
8/11 anonim válasza:
Kár, hogy Balin már olyan öreg, mert ennyi ésszel, fiatal kiadásban bejönne! :D
9/11 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. :)
Nekem pl. bejön Tranduil, Thorin, Legolas és szerintem Bilbo is helyes, persze a fiatalabb változat.
És hát, ahogyan az első válaszoló írta, Smaug-ban is van valami nagyon szexi és vonzó. :D
Várom a további válaszokat! :)
2013. dec. 27. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!