Melyik az az egy filmes karakter, amelyik a legszívesebben lennél?
Igen, a Doktor, ez jó. :)
Igazából sok mindenki szeretnék lenni vagy legalábbis hasonlítani rájuk. Akik jellemben erősek és van kellő bátorságuk, aminek én híján vagyok.
Aminek a világa és főhőse legjobban lenyűgözött még kisgyerekként, az talán Harry Potter. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Sokan örülnének, ha egy varázslóiskolában kéne tanulniuk. :)
Mondjuk a Doctor Who-t nem kedvelem, de az utazgatás valóban jól hangzik és hát nyilván a legtöbb karakternek meg van a maga árnyoldala is.
Harry Potter kissé közhelyes választásnak tűnik, de nyilván meg lenne a maga varázsa ;DD
Jack Sparrow kétségkívül az egyik legnagyobb arc XD
Darth Vader, na ja az ember szívesen lenne sötét jedi, de azért a jóképűségről nem mondanék le XD
Ne kíméljetek lökjétek ;DD
Harry Potter szívesen lennék:D
Vagy Sötét lovag
Vagy egy jedi.
A Sötét Lovag konkrétan a kedvenc filmem, de szerintem a filmen kívül már nem lenne varázsa a karakternek, tekintve, hogy egy egyszerű ember.
De kérlek csak a Number One-t írjátok le, mert annak nem lenne értelme, ha felsoroljuk a létező összes karaktert :D
Előző vagyok.
A number one kell? Oké.
Jedi akarok lenni gyerek korom óta! Ha lennének jedik, már rég közéjük álltam volna.
Pont erre gondoltam :)
"Ha lennének jedik, már rég közéjük álltam volna." ez jóó XXDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!