Game of Thrones pszichopata karakter?
Figyelt kérdés
Melyik szereplőre lehet leginkább ráaggatni a tipikus pszichopátiás beteg jelzőt? (pszichopata)
Jamie Lannister the Kingslayer?
2012. máj. 15. 17:27
2/11 A kérdező kommentje:
Hát, a róluk olvasottak alapján nekem inkább Jaime tűnik annak. Tipikus, lerí róla, a "Man Without Honor" részben lehet is látni a valódi énjét.
Joffrey csak egy agresszív kis idiótának tűnik.
2012. máj. 17. 09:18
3/11 A kérdező kommentje:
Jaime hidegvérrel meggyilkolta azt a gyereket, aki annyira odavolt érte, mikor fogságban volt, utána azzal nyugtázta az egészet, hogy "csak az utamban volt".
Az is elég kemény, amit Cat-tel tett. Tipikus lelkibeteg pszichopata. Joffrey túl evidens lenne. Jaime a társadalom ragadozója. Lelkibeteg hidegvérű empátia és megbánás nélküli pszichopata. Tipikus.
2012. máj. 17. 09:22
4/11 anonim válasza:
Igen, de Joffrey is lefejeztette Eddard Stark-ot, semmilyen tekintettel nincs Sansára, és az anyjára se, benne sincs semmi empátia. Bár lehet rá jobban illik a nárcisztikus sz.zavar? Amúgy azt a részt még nem láttam amit írtál, le vagyok kicsit maradva. Jaime-ről eddig még nem jutott eszembe, hogy pszichopata lenne, de végülis így visszagondolva akár egyet is értek. Majd ezentúl jobban figyelek.
5/11 A kérdező kommentje:
Abban a részben látni valószínűleg utoljára, de akkor is derül ki, milyen ember. S02E07, ha jól emlékszem, amikor visszaviszik a táborba.
2012. máj. 19. 01:41
6/11 anonim válasza:
Aki olvasta a könyvet, az akár meg is kedvelhette Jamie-t, pl nekem ő az egyik kedvenc karakterem, mellesleg a 4 könyv során egész nagy jellemfejlődésen megy keresztül. Mellesleg a könyvben nem nyírt ki senkit a szökésekor. Ha belegondolsz nem is annyira negatív szereplő, pl a könyvben és a filmben is kiderült, miért döfte a király hátába a kardját. Joffrie az meg egyszerűen pszihopata: Nála is feldobtak egy érmét az istenek, csak pechje volt és a rossz oldalára esett :D
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem Joffrey szimplán csak egy agresszív (de kiszámíthatónak) kis hülyegyereknek tűnik, Jaime-ről viszont egyre inkább kiderül a való. Elég jó beszédképessége van, önimádó, csak az érdekeit nézi... Joffrey csak egy agresszív kisállat. :D like
2012. máj. 22. 23:26
8/11 anonim válasza:
Akkor kicsit elnézed a dolgot, mert ha egy tinédzser elé odaraksz két dögös kur*vát és az ahelyett hogy meg*baszná őket inkább véresre kínoztatja az eggyiket a másikkal, az inkább pszihopata jellemre utal. Mellesleg ez egy középkorban(legalábbis ahoz hasonló korban) játszódó történet és ott nem volt akkora értéke az életnek, mint a mai társadalomban.
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem sokkal élvezetesebb. Főleg, hogy ha megteheti valaki mindenféle következmény nélkül. Ő legalább csak játszott velük, Jaime érzések nélkül átvág mindenkin, hogy elérje, amit akar. Jaime egy beteg pszichopata, pont.
2012. máj. 23. 14:33
10/11 A kérdező kommentje:
Ja, és azok meg sem közelítik a szép kifejezést, nemhogy dögösek lennének, főleg a barna. A vörös talán. Úgy kellett volna, hogy miközben k*rja Joffrey a vöröset, közben meg üti a serpenyőképű fejét a vasrúddal. The very best.
2012. máj. 23. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!