Game of Thrones pszichopata karakter?
Figyelt kérdés
Melyik szereplőre lehet leginkább ráaggatni a tipikus pszichopátiás beteg jelzőt? (pszichopata)
Jamie Lannister the Kingslayer?
2012. máj. 15. 17:27
11/11 anonim válasza:
Sztem Jaime (am ja, egy kicsit elírtad a nevét :) ) egyáltalán nem az. A negyedik könyvig még nem lehet nagyon eldönteni, de akkor nagyot fordul a szála, és ő lesz a 2. kedvenc karakterem (Tyrion után). Nem is tudom kire mondanám rá, h pszichopata, szerintem csak egy ilyen van, és az Qyburn, az ex-mester, Cersei seggnyalója. Ő még igen, de Jaime egyáltalán nem. Ha azt gondolod, akkor sztem nem tudod igazán mit is jelent a pszichopata szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!