Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora az a pénzmennyiség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az a pénzmennyiség, aminek meglétével már a ők kezdeményeznek a férfinál?

Figyelt kérdés
Aranyásók és a többiek.

2016. máj. 24. 08:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"170 is jó mind azt mondja"

Mondani mondják, csak nem igaz ;)

2016. máj. 24. 16:20
 22/28 anonim ***** válasza:

Hát én 170 vagyok, szegény, mint a templom egere, 20 fekvőtámasz se menne már, de az elmúlt 40 évben nem éltem fél évet se egyedül. A Kedvesem meg ráhagyással sincs feleannyi idős, mint én.. és ezért nem is nagyon mertem kezdeményezni.

Ő borított fel minden bilit az életében, mert úgy gondolta, hogy én kellek neki.

Szóval sokféle helyzet van a világon.

2016. máj. 24. 18:22
 23/28 anonim ***** válasza:
#22 A te esetedben egyszerű a magyarázat: a fiatal lányok körében menőnek számít idősebb férfival összejönni, ezenkívül lehet, hogy a korosztályodban szegénynek számítasz, de a fiatal fiúknál mindenképpen biztosabb egzisztenciád van.
2016. máj. 24. 18:24
 24/28 anonim ***** válasza:
60%

Az egy dolog mennyid van, az a másik, mennyire mutogatod.

Recept: Min. 100 nm-es lakás nem csóró helyen, de inkább 2 szintes ház, 10 milliónál drágább kocsi, havi nettó 1 misi, drága ruha, óra, elmész szórakozni csak szórod az 5-10-20k-kat, hamar fel fognak ismerni. Ezzel már lehet valamit kezdeni, valami kezdő golddiggert megfogni.

2016. máj. 24. 22:10
 25/28 anonim ***** válasza:
Fizessetek ki inkább 20 ezret egy órára, ha mindenáron k*rvát akartok, hosszabb távon még mindig olcsóbb, mint két kézzel szórni a pénzt, hátha észrevesz egy golddigger.
2016. máj. 25. 09:44
 26/28 anonim ***** válasza:
63%

166 és fél centi! 26F :D

Ez van, de sírás helyett inkább saját magamra költöm a saját pénzem. No woman no problem.

2016. jún. 6. 10:39
 27/28 anonim válasza:

Tedd azt amit én,vegyèl egy luxus kategóriába tartozó autót,pl.:egy BMW i8-at

2.Öltözz mindíg a legújabb,legdrágább divat szerint stb..

2016. jún. 11. 01:35
 28/28 anonim ***** válasza:

#27: LOOL, 40 milláért egy villanyos i8, ami olyan halk, hogy bealszik a csajod? :D

Akkor inkább már egy M6 Gran Coupe (vagy S osztályú kupé Merci), ami elegánsabb, tekintélyt parancsolóbb, piros lámpánál a frászt hozod a hangjával az emberekre és legalább nem néz ki egy játékautónak.

2016. jún. 11. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!