Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora az a pénzmennyiség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az a pénzmennyiség, aminek meglétével már a ők kezdeményeznek a férfinál?

Figyelt kérdés
Aranyásók és a többiek.

2016. máj. 24. 08:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
58%
nincs olyan összeg, mivel nekem roh adtul nem ez számít.. hihetetlen de igaz..
2016. máj. 24. 08:51
 2/28 anonim ***** válasza:
35%
Ezt nem pénzben mérik. Ha például valaki vezető beosztású, márkás cuccokat hord, jó autóval jár, tehát egyszerűen sugározza magából a jómódot és a hatalmat, akkor körülrajongják.
2016. máj. 24. 08:59
 3/28 anonim ***** válasza:
0%
Akkora, amikor a vagyonnyilatkozatodra az van ráírva, hogy "felbecsülhetetlen"
2016. máj. 24. 09:04
 4/28 anonim ***** válasza:
63%
Az attól függ, hogy nézel ki. Külső + vagyon = vonzerő.
2016. máj. 24. 09:17
 5/28 anonim ***** válasza:
Addig a szüleim jövedelmét sem tudtam, mennyi, amíg nem volt szükség munkáltatói igazolásra tőlük hivatalos ügyintézéshez. Úgyhogy nálam nincs ilyen. Könnyebb lenne válaszolni arra, hogy milyen anyagi helyzet és hozzáállás esetén nem jöhet szóba valaki.
2016. máj. 24. 09:31
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
En azt nem ertem hogy a ferfiaknak miert kellenek az olyan kezdemenyezo nok akik nyilvanvaloan nem oertuk csak a penzuk miatt akarnak veluk lenni. Miert jo az barkinek is ha nem onmagukert szeretik hanem csak a vagyonaert?
2016. máj. 24. 09:43
 7/28 anonim ***** válasza:
81%

Mert ezek a nők sugározzák a szexualitásukat,tudják mi kell a pasiknak zok szó nélkül,ismerik mitől indul be a pasi,mélytorok,nőiesek,csinosak,adnak magukra.

Piacképesek ezért áruk van,ennyi az egész.

Kb. olyan 1M - 1,5M már nem rossz,plusz adnod kell magadra.

2016. máj. 24. 10:34
 8/28 anonim ***** válasza:
79%
#6: Mert vannak olyan pasik akiknek ez az utolsó mentsvára. Ismerek néhány vékony, alacsony testalkatú pasit, akik ha nem tudtak volna kiépíteni komoly egzisztenciát (programozó, villamosmérnök stb.), akkor a kutyának sem kellettek volna. Márpedig megszerezni ezerszer nehezebb egy csajt, mint megtartani. Én is csak 170 vagyok és azért küzdök minden nap, hogy majd a jövőben sok pénzem legyen. Addig nem is hitegetem magamat és nem vívok szélmalomharcot, hogy aztán az önbecsülésem csorbuljon. Inkább megvárom az első adandó alkalmat, persze ha addig valaki vonzalmat fog irántam érezni, azt természetesen nem utasítom vissza, de felesleges erőfeszítéseket nem fogok tenni a társkeresésért.
2016. máj. 24. 10:35
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Olyan 30-50 milliód ha van már likviden (tehát bankszámlán, részvényben, kötvényben, vállalati részesedésben) és EZ LÁTSZIK IS RAJTAD, akkor már számíthatsz a nők kitüntetőbb figyelmére. Ez felett pedig ez csak még-még jobban nő.
2016. máj. 24. 10:50
 10/28 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk pont ha vékony akkor huzza le magát edzeni,sportolni,mert úgy tényleg max egy provider lesz és mellette majd a lány szépen félre fog k..rni,egy vonzó,izmos,igazi férfival.

A pénz arra kell,hogy magadat épitsd fel,edzés,ruhatár,hajad,lakásod széppé tétele,kocsi amivel el tudtok menni wellneszezni.

De ehhez igényesnek kell lenned tehát belülről akarnod a jólétet a jót.

Sok programozó kollégám,olyan szinten gáz,hogy csodálkozom,hogy egyáltalán egy retek nő szóba áll velük,mondjuk azok is olyanok akiknek nincsen választási lehetőségük.

2016. máj. 24. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!