Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora az a pénzmennyiség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az a pénzmennyiség, aminek meglétével már a ők kezdeményeznek a férfinál?

Figyelt kérdés
Aranyásók és a többiek.

2016. máj. 24. 08:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
# 7: havi szinten gondoltad, ugye?
2016. máj. 24. 11:01
 12/28 anonim ***** válasza:
23%

Persze,havi szinten igen és NETTÓ.

Annyi kell minimum,hogy teljesen felépítsd az életedet,hogy minden üljön,és hogy egy vonzó férfi legyél.

Mert vonzóvá kell válj.

2016. máj. 24. 11:03
 13/28 anonim ***** válasza:
53%

6-os. Ne törd össze magad. Nekem van jó állásom, diplomám,

Nem vagyok csóró. Nőm még sincs. Nem pénzfüggő a dolog.

Azt látom, hogy az arc némi pénzzel kombinálv segíthet.

pl: Utaztam Malév gépen túrista osztályon Mr. Miniszterrel. Amit ott az utaskísérő kisasszonyok előadtak, azt vígjátékba lehetett volna illeszteni. Illegették magukat. Sokszor kérdezték mit kér enni, inni.

Szenved e hiányt valamiben. A másik oldalon. Mikor leszz nekem annyi pénzem mind A.Vajna úrnak. Milyen nőt szedett össze a pénzével? Neked kellene?

2016. máj. 24. 11:04
 14/28 anonim ***** válasza:
Sorry 6 helyett 8-as
2016. máj. 24. 11:06
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
k*rv@-ert fizetek baratno ert nem
2016. máj. 24. 14:55
 16/28 anonim ***** válasza:
63%
#10: Légszíves mondjál már olyan edzéstervet, amivel 5-7-10 centit lehet nőni. Csak azért vagyok erre kíváncsi, mert a nők számára a magasság, még az izmos testalkatnál is sokkal fontosabb. Hidd el, egy 170 centis, de totál izmos pasit is ugyanúgy megcsalna egy jó csaj, nem az izom a lényeg, hanem az összkép. Persze egy gold diggert nem úgy kell "tartani", hogy csak szórod rá a pénzt. Kontroll alatt kell tartani és akkor hosszútávon is stabil lehet a kapcsolat, még úgy is hogy az illető nem néz ki jól. Persze akinek sok pénze van, az alapból nem olyan személyiség, akit meg lehet vezetni. Optimális esetben legalábbis nem.
2016. máj. 24. 15:12
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Én nem ezt tapasztalom,én 175cm vagyok,de mellé 85kg izmos,jó erőnlétben lévő férfi.

Eddig mindegyik lány oda volt az izmos testemért,mind beindul tőle.

Én látom ha kompenzálni tudsz dolgokkal akkor nem a magasságodon lesz a hangsúly.

Nekem eddig mindig sokkal kevesebbet kellett beszélnem mert kisportolt vagyok plusz nagyon könnyen vonzalmat keltettem és ágyjelenet is sokkal hamarabb történt meg.

Egy férfi legyen férfi mindegyik csaj ezt mondja,80kg minimum.

2016. máj. 24. 15:30
 18/28 anonim ***** válasza:
54%
175 centivel már eléred azt a szintet, hogy férfinak tekintenek a nők. 170 centivel nem.
2016. máj. 24. 15:48
 19/28 anonim ***** válasza:

170 is jó mind azt mondja,nekem speciel magasabb a barátnőm tőlem,sose volt probléma,sőt nagyon magassarkút is felveszi,mert csinos.

Soha nem zavarta.

2016. máj. 24. 15:50
 20/28 anonim ***** válasza:
6%
Mondjuk 175 és 170 között ég és föld a különbség, szóval én még mindig azt gondolom, hogy nekem adott esetben izmos testalkattal is csak a vérbeli aranyásók fognak jutni. Persze küzdök is azért, hogy minél gazdagabb legyek. Neked pénz nélkül is simán menne a csajozás, ha tényleg ilyen adonisz testalkatod van 175 centivel.
2016. máj. 24. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!