Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hanyadik próbálkozás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hanyadik próbálkozás után hagytatok fel a pár kereséssel?

Figyelt kérdés
Mikor volt az a pont mikor azt mondtad hogy ez igy nem fog menni, Na és mennyi mindent tettél érte ?
2016. máj. 23. 23:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

Nálam ez úgy működik, hogy néha belelkesülök és regisztrálok valamelyik társkeresőre. Aztán amikor senki nem ír, meg az a két-három lány sem válaszol akinek írok, akkor elillan a lelkesedés, bedepizek, törlöm magam minden társkeresőről és néhány hétig magam alatt vagyok, míg ki nem heverem. Aztán két-három hónap múlva kezdődik az egész elölről...

Legutóbb viszont szóba állt velem egy nagyon szimpi lány, de két levélváltás után szó nélkül eltűnt. Na ez még jobban kikészített. Ez volt kb három hete, szóval legközelebb szerintem ősz környékén vetem magam a játékba, nagy reményekkel..

[..de mi a francnak nem volt képes legalább annyit írni, hogy "viszlát, ez a vége".. vagy, hogy "pá, sok szerencsét" vagy "csá, dögölj meg.."]

2016. máj. 24. 05:44
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
4. Ezeknek mindegyike hónapokig tartott, a végük ugyanaz volt: se szó, se beszéd, eltűnt a csaj egyik pillanatról a másikra. Azon filóztam, hogy regisztrálok társkeresőre, de az itteni tapasztalatokat olvasva annak sok értelme nincs. Szóval várok a csodára és arra, hogy hátha egyszer valaki megszán és-vagy beéri velem. 23F
2016. máj. 24. 07:15
 13/18 anonim ***** válasza:
#2 De legalább abban az 52 évben több élmény ér, mint téged a 90 éved alatt a 4 fal között!
2016. máj. 24. 07:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szembesültem vele, hogy csak zűrösebbnél zűrösebb alakokkal vagyok képes kapcsolatot kialakítani, akkor felmerült bennem, hogy talán bennem lehet a hiba. Mégpedig olyan, amit én valószínűleg nem látok át. Szakemberhez fordultam, dolgoztam magamon, fejlesztettem az önismeretemet, és onnantól kezdve nagyon rövid idő alatt lett nagyon jó párkapcsolatom.
2016. máj. 24. 07:59
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
A 12-es vagyok, és a szokásos kérdésem következik: mi az atyaúristenért kell lepontozni egy választ egy olyan kérdésnél, amire nincs jó és rossz megoldás? Mondjuk mindegy, létrehoztam egy másik profilt is az ilyeneknek hála.
2016. máj. 24. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
Majd lepontozzuk azt is.
2016. máj. 24. 14:22
 17/18 anonim ***** válasza:
22%
Nem hiszem, mert azzal nem fogok ide írni. Csak itt divat az indoklás nélküli, esztelen lepontozgatás.
2016. máj. 24. 14:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem számoltam.Az utolsó exem óta(1.5 éve)nem próbálkozom, inkább a szabad élet előnyeit élvezem.
2016. máj. 25. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!