Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hanyadik próbálkozás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hanyadik próbálkozás után hagytatok fel a pár kereséssel?

Figyelt kérdés
Mikor volt az a pont mikor azt mondtad hogy ez igy nem fog menni, Na és mennyi mindent tettél érte ?
2016. máj. 23. 23:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Over 9000.
2016. máj. 24. 00:00
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagytam fel vele, csak egy ideje szünetet tartok, hogy rendezzem az életem. Soha nem kerestem minden áron társat csak azért, hogy ne legyek egyedül.
2016. máj. 24. 00:02
 3/18 anonim ***** válasza:
46%
Kb 20 randiig jutottam el, ebből 2 pasi bizonyult szimpatikusnak, de velük sem alakult ki semmi komolyabb. Több mint 1 év leforgása alatt történt. Most jutottam el arra a pontra, hogy belefáradtam, nem akarok senkinek megfelelni. Majd úgyis jön magától, ha akar. :)
2016. máj. 24. 00:02
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Jövőképed: 52 évesen meghalsz és rá 5 hónapra találják meg a mumifikálódott holttested. Barátkozhatsz ezzel.

Amúgy jelenleg 2, mert mindig feladom egészen addig amíg nincs új lehetőség.

2016. máj. 24. 00:06
 5/18 anonim ***** válasza:
57%
Próbálkozni a kan kutya szokott. :)
2016. máj. 24. 00:08
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
# 4 Időpont ma 00:06 - Szerintem fogalmad sincs róla, mi mindennel harcoltam meg eddigi életemben, úgyhogy a beszólogatásaidat tartsd meg magadnak. Köszi. Az, hogy én így döntöttem, indokolt volt, és ha ismernél, te is így gondolnád, hogy amíg nem hoztam egyenesbe magam, nem működött volna egy párkapcsolat sem. Az ilyeneknek kívánom, hogy tapasztalják meg, aztán akkor legyen nagy a szád, ha utánam tudod csinálni...
2016. máj. 24. 00:10
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
6# az ilyeneken semmi sem segít, számukra nem létezik olyan, hogy velük valami baj van, valamit rendbe kéne tenni stb. ők azt képzelik, hogy bármilyen állapotukban is a nőknek velük járni kell, vagy rohadjanak meg ahol vannak és amúgy is, az hozza rendbe a dolgokat, ha végre rá tudják már magukat erőszakolni valakire. :)
2016. máj. 24. 00:18
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Sosem próbálkoztam igy nincs is mit feladnom. Beletörődtem hogy magányosan kell élnem és így is halok meg. /magasvékony srác\
2016. máj. 24. 00:34
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Netes ismerkedésekről tudok csak számot adni. Négy lány dobott a szemétre. Nyilván az én hibámból kifolyólag. Elfogadtam, hogy egy elviselhetetlen szar vagyok, akit sose fog tudni szeretni. Ennyi. Inkább a pénzre koncentrálok a szerelem helyett. Ha tehetném, akkor kikasztráltatnám magam érzelmileg.
2016. máj. 24. 00:54
 10/18 anonim ***** válasza:
33%
Nem szoktam próbálkozni. A párkeresés ignorálásához elég csak látni, mi zajlik körös-körül mindenhol. Mindenki csalja a másikat, mindenki hazudozik, mindenki kétszínűsködik, mindenki hülyének néz mindenkit. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány valóban őszinte párkapcsolatot/házasságot láttam az elmúlt jó tíz évben.
2016. máj. 24. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!