Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen viccen kivül tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen viccen kivül tényleg előfordulhat, hogy egy srác egy ártatlan bepróbálkozásért cserébe paprika sprayt kap a képébe a csajtól?

Figyelt kérdés
Ledöbbenve olvastam az egyik válaszadót, hogy a haverja paprika sprayt kapott "jutalmul", mert be "mert" próbálkozni a csajnál... Hova süllyed még le némelyik nő? Már az embernek lassan félnie kell tőlük?... Közbe itt meg azt irják, hogy legyünk bátrak, és igenis merjünk kezdeményezni, akkor most mi van?...

2016. jan. 26. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
én kinézem a nőktől hogy megtörtént engem is durván vissza utasítottak sokszor ! épp ezért nem próbálkozom nincs értelme
2016. jan. 26. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudjuk a körülményeket, ha sötét volt és a nő egyedül volt, nem csodálkoznék, ha ijedtében hirtelen előrántotta volna a paprikaspray-t, lehet én is ezt tettem volna.

Ha nem lenne ennyire magas a nemi erőszakok, vagy csak alapból az erőszakok száma, nem kéne félnünk és paprikaspray-vel járnunk mindenhova...

2016. jan. 26. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
én is viszem magammal mindig a spray-t, annyi gusztustalan ember van. ha megijesztene akkor én is lefújnám.
2016. jan. 26. 20:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor jogosan félek tőlük. :-o
2016. jan. 27. 17:41
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Engem nagyon érdekel az önvédelem és komolyan is veszem az ilyen dolgokat.

Nagyon remélem, hogy a sztori nem igaz, vagy nem abban a formátumban igaz, ahogy leközölték.

Tény, hogy rengeteg ostoba, sötét és hisztérikus nő van. Nem biztos, hogy lehet előre látni, kihez megyünk oda. Ráadásul már abnormálisak a követelmények is. "Ne ismerkedjünk neten" de ugyanakkor meg ha odamegyünk, lefújnak paprikaspray-vel?

Ha engem lefújnának ílyen indokolatlanul paprikaspray-vel, én biztos feljelentést tennék utána. De nem hinném, hogy ezért kéne lemondanunk nekünk férfiaknak az ismerkedésről.

Ami nagyon fontos: Korrektnek kell lenni. Véletlenül se legyünk fenyegetőek. Ne hozzuk kellemetlen helyzetbe vagy olyan helyzetbe, ahol veszélyben érezheti magát. Nem árt az sem, ha nincs a zsebünkben vagy a hátunk mögött a kezünk, hanem jól láthatóan magunk előtt van. Ne szorítsuk sarokba vagy falhoz, ha el akar menni a csaj, hadd menjen. A testtartás se legyen fenyegető. Bármikor érhet visszautasítás vagy lerázás egy csajtól és szerintem ilyenkor illik annyiban hagyni a dolgot. Ha még bunkó is a csaj, akkor "Bocsánat, hogy zavartalak, azt hittem kedvesebb vagy".

Egyébként a paprikaspary jó dolog, fontos önvédelmi eszköz. Nyerhetünk magunknak vele pár másodpercet egy veszélyes helyzetben. De nem véd meg mindentől, és úgy tűnik hogy van olyan, amit a támadó kitörölhet a szeméből. Mivel Magyarországon (még) legálisan hordható, ezért érdemes magunknál tartani, tényleg veszélyes világban élünk.

2016. jan. 29. 00:55
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Mi volt az az ártatlan próbálkozás? Azért nem mindegy.
2016. febr. 6. 08:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Erről az jut eszembe, amikor engem megtámadtak a cigányok. Elkezdtek ütni, csak mert ilyen kedvük volt. Akkor nálam is jó szolgálatot tett volna a gáz vagy paprika spray. Na de 3-at lefújni? Az már nem egyszerű.

De hogy egy csaj ok nélkül lefújja a szerencsétlen próbálkozó srácot, az abszurd.

2016. febr. 18. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól emlékszem abban a kérdésben volt egy olyan válaszadó is, aki arról számolt be, hogy a nő megfenyegette, hogy odahívja az ismerőseit és elvereti a srácot. Az se lehetett semmi...

Igen ne ismerkedjünk neten, hanem merjünk az életben kezdeményezni, néha leírják, hogy ahj a férfiak nem mernek odajönni, aztán megkapjuk, hogy

- utcán/buszon nem, mert siet valahova, meg brrr milyen az már, hogy ismeretlenek leszólítgatnak

- edzőteremben nem, mert edzeni jár oda

- könyvtárba tanulni

- diszkóba bulizni a barátaival

- parkban várja az ismerősét / beszélget a barátnőjével

Én is elgondolkodtam már, hogy most akkor hol ismerkedjek? Végül odáig jutottam, hogy tök mindegy, ha akar így is úgy is lekoptat.

Sajnos, aki társaság nélkül maradt annak sok választása nincs, társkereső, vagy leszólítgatás az életben.

2016. febr. 18. 23:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom,a fickó késő este, egy sötétebb utcában piásan próbálkozott. A csajnak amúgy is tele volt a bugyija, úgyhogy nem sok kellett neki a pánikhoz.
2016. febr. 19. 00:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Miquel, ezt próbàlom kideríteni én is, hogy mi volt az az àrtatlan próbàlkozàs (lehet, nem is volt annyira àrtatlan...)

De senki nem vàlaszol..

2016. febr. 19. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!