Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki nem mert oda menni nőkhöz ismerkedni, és most oda mer? Milyen volt az első próbálkozás? Hiába szeretnék oda menni valakihez képtelen vagyok rá.
Még az ősidőkben nálam is volt ilyen. Nyelj egy nagyot és lépj.
Csak akarat és elhatározás kérdése.
Jól sikerült. Sokat beszélgettünk, megismertem jobban és összejöttünk.
Itt vagyok én.
Más volt a helyzet a PUA korszak előtt, és után. Már előtte is volt olyan, hogy megszólítottam nőket, de az rendkívül kevés volt, és nem is tudtam igazából mit mondani.
PUA korszakomban már jobban ment a csajozás. Ugye már kész stratégiám volt, tehát kb tudtam, hogy a csaj miket fog reagálni, ahogy most is tudom, hogy kb milyen reakciókra számíthatok.
Nincs semmi gond, csak sokan felfújják a visszautasítást. A [szép] lányok általában nem bunkók, ha nem akarnak tőled semmit, akkor tapintatosan fogják a tudtodra adni. Aztán azt elfelejted, és mész tovább a következő csajhoz.
nincs olyan, hogy valamit csinálsz, és bármikor bárki úgy fog reagálni, ahogy várod.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!