Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan aki nem mert oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki nem mert oda menni nőkhöz ismerkedni, és most oda mer? Milyen volt az első próbálkozás? Hiába szeretnék oda menni valakihez képtelen vagyok rá.

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 18:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Még az ősidőkben nálam is volt ilyen. Nyelj egy nagyot és lépj.

Csak akarat és elhatározás kérdése.

Jól sikerült. Sokat beszélgettünk, megismertem jobban és összejöttünk.

2016. jan. 17. 18:57
 2/18 anonim ***** válasza:
Miért nem gyakorolsz úgymond semleges lányoknál? Pl. egy hivatalban, bankban, kisboltban kinyitod neki az ajtót? Előreengeded, vonaton, buszon segítesz a csomagjaival. Megköszöni, visszamosolyog. Ilyen apó semmiségekkel is el lehet kezdeni önbizalmat szerezni.
2016. jan. 17. 18:58
 3/18 anonim ***** válasza:
Én tök random emberekkel nem kezdek el csak úgy ismerkedni, hiába néz ki jól, csak ha van valami minimális ismertség. De amúgy ja, régebben sokkal nehezebben ment, és az első "elhívás" nagyon nehéz volt, de aztán egyre könnyebben ment.
2016. jan. 17. 18:59
 4/18 A kérdező kommentje:
2.az ilyenek mennek.csak ha valakihez közeledni kell vagy ismerkedni oda menni akkor vagyok gondba.szinte nem is tudom hogyan kezdjem el.
2016. jan. 17. 19:00
 5/18 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én.

Más volt a helyzet a PUA korszak előtt, és után. Már előtte is volt olyan, hogy megszólítottam nőket, de az rendkívül kevés volt, és nem is tudtam igazából mit mondani.

PUA korszakomban már jobban ment a csajozás. Ugye már kész stratégiám volt, tehát kb tudtam, hogy a csaj miket fog reagálni, ahogy most is tudom, hogy kb milyen reakciókra számíthatok.

Nincs semmi gond, csak sokan felfújják a visszautasítást. A [szép] lányok általában nem bunkók, ha nem akarnak tőled semmit, akkor tapintatosan fogják a tudtodra adni. Aztán azt elfelejted, és mész tovább a következő csajhoz.

2016. jan. 17. 19:01
 6/18 anonim ***** válasza:
A random emberekkel ismerkedés jó ötlet, nincs rajtad nyomás, hogy most egy neked tetsző szép lány előtt "viselkedned". Van hobbid? Arról el lehet kezdeni beszélgetni.
2016. jan. 17. 19:02
 7/18 anonim ***** válasza:
Ezen a PUA-n mindig jót nevettem. :)Annyira átlátszó, hétszentség, hogy ez csak az ostoba lányoknak jön be, a többi, mint a szitán úgy lát át rajta.
2016. jan. 17. 19:06
 8/18 A kérdező kommentje:
A PUA nem vállt be.Szerintem kamu az egész.
2016. jan. 17. 19:08
 9/18 anonim ***** válasza:

nincs olyan, hogy valamit csinálsz, és bármikor bárki úgy fog reagálni, ahogy várod.

N

2016. jan. 17. 19:18
 10/18 anonim ***** válasza:
A pua nyomiknak való
2016. jan. 17. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!