Vannak akik az első éles "próbálkozás" előtt már nem úgy védekeztek, ahogy azelőtt?
Mi nem szeretjük a gumit, de le kellett állnom a fogamzásgátlóról, és nem szedhettem. Ameddig nem akartunk, addig maradt a gumi, amikor már nem lett volna gond, és szerettünk is volna, de várni kellett még, akkor váltottunk arra, hogy a gumit a felénél húztuk fel csak, ami lényegében ugyanúgy megszakításosnak számít, és ezt is még kiegészítettük a naptármódszerrel.
Én megértem a megszakításos tábort is, mert tényleg van olyan élethelyzet, amikor már vágyik rá az ember, de még vár egy kicsit ideálisabb körülményekre, de azért reménykedik, hogy hátha összejön, vagy tényleg nem jó neki a többi fogamzásgátló módszer (hormonálisat nekem pl. semmilyet nem lehet, pharmatexben nem bízom, így maradt a gumi, de az meg elvesz az élvezetből).
De megszakítást szerintem is csak akkor szabad, ha nem gond, ha becsúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!