Vannak akik az első éles "próbálkozás" előtt már nem úgy védekeztek, ahogy azelőtt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy még nem akartak azonnal belevágni, ezért átálltak mondjuk megszakításra, naptármódszerre vagy hasonlók. Csak kíváncsiságból kérdezem.2015. szept. 22. 13:36
11/21 anonim válasza:
9es: olyan nincs, hogy "korábban volt pcos-ed". Mivel ez nem múlik el soha.
12/21 anonim válasza:
11-es, akkor úgy mondom, hogy teljesen tünetmentes vagyok már egy jó ideje. Igaz, hogy a táplálkozásomra, és a mozgásra továbbra is többnyire figyelek, de nem kell pl. gyógyszert szednem, és az ultrahangon sem láttak nálam cisztákat, a laborétékeim is rendben vannak.
13/21 anonim válasza:
Nekem Mirana spiralom volt. Majusban vetettem le, de nyaron megszakitasos modszerrel voltunk csak egyutt. Nem lett volna gond, ha teherbeesek, de szivesebben maradtam volna meg nyaron baba nelkul. (Nyaralas, tobb program, nagyobb gyerekek a nyari szunet miatt otthon voltak es sok fizikai aktivitast igenylo programot csinaltunk).
Most szeptemberben probalkoztunk eloszor elesben es epp ma teszteltem pozitivat. :)
14/21 A kérdező kommentje:
Utolsó gratulálok! És köszönöm mindenkinek a válaszokat! Mi 4 év után megállapítottuk, milyen jól bevált nálunk a megszakítás, de ha mégis becsúszna így, megtartanánk. Ezt így most mondtuk ki először... Eltelt pár hónap és szóba hoztam páromnak, nálam egy maximum 2 éves tervben már szerepel gyerek. És az utóbbi időben elég sűrűn el is megy bennem, mondjuk használunk mellé Pharmatexet. Persze mindketten tisztában vagyunk vele, hogy az nem garancia semmire. Szóval nálunk szerintem most van az az állapot, amikor tudatosan még nem készülünk rá, de a lehetőséget megadjuk neki. Tudom, hogy ez buta hozzáállás, és sokaknak meg van erről a véleménye. Viszont 29 évesen azt se tudom, lehet-e egyáltalán gyerekünk. Viszont lassan meg szeretnék. És ha a párom is így áll hozzá, akkor azt hiszem ő is.
2015. szept. 23. 13:51
15/21 anonim válasza:
Szerintem ezerszer inkább ez a hozzáállás, mint a rágörcsölés.
16/21 anonim válasza:
Én is pont így vagyok. Titkon reménykedem és szeretnék, de a körülményeink még nem állnak úgy, ezért úgy vagyok vele, hogy 1-2 év múlva lenne a legideálisabb. Aztán majd meglátjuk, de szerintem így is lesz! Eddig óvszer volt, most a megszakításost szeretnénk elkezdeni.
17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! És hogy hogy most átálltok megszakításra? Közös döntés? Párod is úgy van vele, ha jön hát jön? :) Korábban is próbálkoztatok már megszakítással?
2015. szept. 25. 09:29
18/21 anonim válasza:
Korábban még nem, engem zavar az óvszer, hogy van ott azért egy mű valami, és jobban szeretem érezni a természetes érzést.. Pont a héten beszéltük hogy még jó lenne várni több ok miatt is a babával, de ha véletlenül besikerülne-akkor sem lenne pánik, hisz család vagyunk.
19/21 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy az én szívem már készen áll, de az életünk mostanában kezdett helyreállni és megakarjuk várni míg lezajlanak a dolgok.
20/21 A kérdező kommentje:
Nálunk is pont hasonló a helyzet. :) Igazából csak nemrég kezdtük el a "közös" életet, így jobb lenne még várni pár okból. Másrészt viszont én már nagyon vágynék arra, hogy család legyünk, hogy családom legyen... Habár egy pozitív tesztnél szerintem nálam nagyobb pánik lenne, mint páromnál. :D Szóval h.lye dolog. Ha most úgy előretekintek, azt mondom 1 év. Habár erre meg párom azt mondta, ugyan mi változik 1 év alatt? Na nem erre, hanem mikor fél éve bepánikoltam, hogy mi van ha... És mondtam neki, hogy nekem még korai, majd 1-2 év múlva szeretném. Szóval azt gondolom, tudja mit vállal azzal, hogy már nem figyelünk a védekezésre annyira.
2015. szept. 29. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!