Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki nem mert oda menni nőkhöz ismerkedni, és most oda mer? Milyen volt az első próbálkozás? Hiába szeretnék oda menni valakihez képtelen vagyok rá.
A PUA rendesen működik, ha megfelelően használják, és lehetséges vele normális nőket megismerni. Nekem sikerült ismeretlen lányokat megszólítanom, és még sokan másoknak is. Tehát nem a PUA-ban van a hiba, mert az korrektül ki van dolgozva, hanem abban, aki nem tudja használni. Nekem, mint a PUA-t használónak sikerül vele pozitív eredményeket elérnem, tehát tapasztalatból beszélek
Ha ti ebben nem hisztek, az a ti dolgotok, éljétek az életetek úgy, ahogy akarjátok. A ti életetek.
Régen én is nagyon féltem kezdeményezni lányoknál, annak a közelében aki tetszett egyszerűen leblokkoltam. Aztán elkezdtünk haverokkal bulizni járni. Eleinte ott is féltem odamenni lányokhoz, de egyszer erőt vettem magamon és elkezdtem. Már nem emlékszem pontosan hogy is történt az első, arra se hogy elutasítás lett a vége vagy táncoltunk. Lényegtelen igazából, mert ezután több bátorságom lett és elkezdtem folyamatosan leszólítani lányokat főként bulikban. Bár semmi komoly nem lett egyikből sem, de sokkal kavartam amit már sikernek könyvelek el.
Ez volt kb 4 éve. Ma már nem hiszem hogy problémát jelentene leszólítani egy lányt bárhol, de azért előfordul hogy megingok visszaesik az önbizalmam és nem egyszerűen megy. Sokat kell gyakorolni, próbálkozni az a lényeg. Minél előbb kezded el annál jobb. Szóval ha legközelebb látsz egy lányt aki tetszik és leszólítanád ne habozz és tedd meg. Lehet el fog küldeni, nincs semmi baj, megpróbáltad és akkor is büszke lehetsz hogy volt hozzá bátorságod. De az is lehet hogy nem és bármi lehet belőle... Idővel egyre könnyebb lesz és nem szabad hogy letörjön egy-egy elutasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!