Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van elég ilyen férfi ebben az országban hogy minden nőnek fog jutni aki ilyet szeretne?
Minden esetre azt jobb, ha tisztázzuk, ez a nő, nem a mai legtöbb szilikon műanyag pláza cica-mica p.csa, egy ilyen hölgynek harcolnék a kegyeiért, míg a pláza cicák örüljenek,ha nem lököm félre őket,amikor sietnék és az utamba mernek állni, ahogy azt érdemelnék!
Kedves válaszolü férfiak!
Az intelligencia, a hűség, a figyelmesség miért "extra" tulajdonság számotokra? A határozott/magabiztos esetleg vitatható, de a mai világban senki nem él meg ezek nélkül semmilyen területen (mondjuk egy munkahelyen, amennyiben nem lábtörlő a beosztása, amiből nem is akar feljebb lépni). Maradt az egzisztencia, ugye, ami ha jól értelmezem, kb. annyit takar, hogy valamennyire azért legyen önálló. Senki nem látja gyermekei apját egy olyan emberben, aki az anyja szoknyáját maximum akkor akarja elengedni, mikor másét foghatja. Ugyanis, ez az "akkor költözöm külön, ha lesz komoly barátnőm" gyakorlatilag ezt jelenti. De oké, fogadjuk el, hogy az "egzisztencia" túlzó elvárás...
De tudjátok mi a szomorú? Ha ezt kivesszük, akkor sem biztos hogy minden nő talál olyat, akiben ezek az egyébként ALAP dolgok megvannak, ami személy szerint engem is elszomorít...
22-es tehát önállóság = jómód és gazdagság?
Köszönjük a hozzászólásod :)
Cserében te mit adsz a "2 szép" szemeden kívül?
#24 Nem ezt írtam, de ne zavarjon... Nem jómód kell, hanem annyi, hogy ne csak mondogassa, hogy milyen önálló, hanem _mutasson_ valamit. Aki akármilyen kifogással takarózik, hogy miért nem költözik el az anyjától, míg nincs más, aki mossa a gatyáját, az nem jelent semmit. Manapság kevés nő vágyik arra, hogy munkából hazaesve minden rászakadjon, egy ilyen férfi mellett meg több, mint valószínű, hogy ez lesz a vége...
Nekem tök nyolc, ha egy kétszobás albérletet bérel három haverjával, már az is önállóbb, mint amit előbb leírtam. Ismerek nem egy magát "önállónak" nevező szüleinél lakó férfit, ők még ettől nem nagyon estek ki a gyerekszobából...
Régebben is voltak háztartások, ahol több generáció élt együtt. És nem azért mert nem nőttek fel az emberek, hanem mert valószínűleg jó volt így is élni. Kicsit délebbre például Görögországban ez még most is így van, hogy több generáció él együtt.
Ez, hogy külön kell költözni ez egy nyugatról átvett dolog. Mert mindent át kell ugye venni gondolkodás nélkül ami nyugatról jön. Csak ugye az anyagi háttér Amerikában és Nyugat-Európában megvan hozzá itt meg nem biztos.
A másik, hogy ingatlant ott se vesznek nagyon az emberek inkább csak bérelnek, ezt csak úgy zárójelbe mellékesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!