Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van elég ilyen férfi ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van elég ilyen férfi ebben az országban hogy minden nőnek fog jutni aki ilyet szeretne?

Figyelt kérdés
Barátnőim és én is egy egzisztenciával (külön lakjon szüleitől) határozott férfias hűséges figyelmes intelligens magabiztos férfira vágyunk. 30 évesek vagyunk és úgy látjuk sokkal kevesebb az ilyen férfi mint amennyi nő ilyen pasira vágyik ugyanis az ilyen férfiak legtöbbször már foglaltak. Kicsit el vagyunk keseredve, szerintetek fogunk ilyen pasikat találni? A legtöbb pasi ilyen?
2016. máj. 22. 17:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

# 9: Hidd el, akinek szempont az önállóság, az nem fog összejönni olyannal, akinek az anyja elviszi a szennyesét, azért nem egybitesek a nők. Nekem is van olyan ismerősöm, aki egyedül él, de az anyja látja el. Őt nem tekintem önállónak (=kiesett a keresési preferenciáimból). Ellenben találtam olyan társat, aki egyedül ÉS önállóan élt.

Mert amíg van ilyen férfi, addig miért választanánk másmilyet?

2016. máj. 22. 17:21
 12/28 anonim ***** válasza:
Én is egyedül élek, önállóan. Nem nagyon veszem észre,hogy előnyben lennék ezáltal a nőknél ahhoz képest,amíg anyámmal és a bátyámmal éltem. Sőt akkor még voltak legalább kalandjaim nőkkel. Semmit nem ér ez az egyedül élés, azon kívül,hogy a magam ura vagyok.
2016. máj. 22. 17:27
 13/28 anonim ***** válasza:
10%
Sok sikert kívánok!
2016. máj. 22. 17:32
 14/28 anonim ***** válasza:
57%

11. Mert mondjuk a "szuperférfi" kiderül, öt év múlva megcsal titeket, aki pedig később ugyan, de szintén saját egzisztenciát alakít ki, nem csalna, de ennek a következményeit szerencsére ti viselitek.

Egyébként az egzisztenciateremtésre képtelen férfiakat a nők (rossz anyák) termelik ki, akik nem engedik felnőni az icipici kis fiacskájukat. Szóval a kérdező és a hasonló nők ugyan ott vannak az elvárásokkal, de lehet, ők se tudnának jobb fiút nevelni.

Egyébként, akinek nagyon könnyen ment az egzisztenciateremtés, annak alig kellett küzdenie. Aki jobban megküzdött ezért, annak több minden van a háta mögött, és alkalmasabb is egy kapcsolatra.

2016. máj. 22. 17:35
 15/28 anonim ***** válasza:
# 12: Ez EGY tényező a sok közül. Ha a többinek nem felelsz meg, akkor önmagában valóban nem számít, ha egyedül élsz.
2016. máj. 22. 17:35
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy fontos tényezőnek nem felelek meg az igaz, nem vagyok jóképű! Innentől bukta az egész. Igen sok elvárása van a nőknek, jobb lenne,ha visszavennének! Egy átlag arcú dundi Katikának is egy egyedül élő jól kereső jóképű szuper hím kell, miközben ő még anyuci tanácsát kéri ki minden apró-cseprő ügyben, miután hazaérkezett a tesco-ból ahol árufeltöltőként dolgozik. Ezen kellene elgondolkodni,hogy hogy is van ez!
2016. máj. 22. 17:41
 17/28 anonim ***** válasza:
39%

Kicsit nézzenek már magukba a kesergők...

Ha egy nőnek elvárásai vannak, akkor ő annak biztos nem tud megfelelni, vagy tuti, hogy majd megcsalják.

Attól, hogy ti sikertelenek vagytok, dögöljön meg a szomszéd tehene is? Ezt a fröcsögő irigységet!

Én köszönöm szépen, biztos, saját egzisztenciával, önálló nőként kerestem a szintén önálló, életképes társamat és bukkantam rá évekkel ezelőtt. De tuti megcsal majd, mert természetesen kizárt, hogy minden klappoljon, ilyesmi csak a mesében van.

Ti is arról álmodoztok, hogy megtaláljátok a számotokra ideális társat. És ha így lesz, akkor majd ujjal fognak rátok mutogatni, hogy biztosan hazudtok, mert normális kapcsolat csak a mesében létezik.

2016. máj. 22. 17:46
 18/28 anonim ***** válasza:
63%

Nincs ezzel semmi gond. Ha a hölgyek úgy érzik ilyen társ mellett éreznék jól magukat, milyen alapon ítélik ezt el mások..

Igényei mindenkinek vannak, az itt méltatlankodóknak is: nekik pl az, hogy ne legyen ennyire anyagias egy nő.

Ne próbáljátok megváltoztatni az embereket, nem fog menni. Olyanok társaságát keressétek, akiket szerintetek nem kell megváltoztatni.

2016. máj. 22. 17:49
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát ha nincs, akkor így jártál.
2016. máj. 22. 18:57
 20/28 anonim ***** válasza:
73%
Jól érzem, hogy eddig nem a figyelmes, hűséges, intelligens férfiakra hajtottatok? Ja, hogy most már kiéltétek magatokat, ahogy kezdtek kifutni az időből, most már jöhetnek azok a férfiak, akikre ránézni sem voltatok hajlandóak.
2016. máj. 22. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!