Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van elég ilyen férfi ebben az országban hogy minden nőnek fog jutni aki ilyet szeretne?
# 9: Hidd el, akinek szempont az önállóság, az nem fog összejönni olyannal, akinek az anyja elviszi a szennyesét, azért nem egybitesek a nők. Nekem is van olyan ismerősöm, aki egyedül él, de az anyja látja el. Őt nem tekintem önállónak (=kiesett a keresési preferenciáimból). Ellenben találtam olyan társat, aki egyedül ÉS önállóan élt.
Mert amíg van ilyen férfi, addig miért választanánk másmilyet?
11. Mert mondjuk a "szuperférfi" kiderül, öt év múlva megcsal titeket, aki pedig később ugyan, de szintén saját egzisztenciát alakít ki, nem csalna, de ennek a következményeit szerencsére ti viselitek.
Egyébként az egzisztenciateremtésre képtelen férfiakat a nők (rossz anyák) termelik ki, akik nem engedik felnőni az icipici kis fiacskájukat. Szóval a kérdező és a hasonló nők ugyan ott vannak az elvárásokkal, de lehet, ők se tudnának jobb fiút nevelni.
Egyébként, akinek nagyon könnyen ment az egzisztenciateremtés, annak alig kellett küzdenie. Aki jobban megküzdött ezért, annak több minden van a háta mögött, és alkalmasabb is egy kapcsolatra.
Kicsit nézzenek már magukba a kesergők...
Ha egy nőnek elvárásai vannak, akkor ő annak biztos nem tud megfelelni, vagy tuti, hogy majd megcsalják.
Attól, hogy ti sikertelenek vagytok, dögöljön meg a szomszéd tehene is? Ezt a fröcsögő irigységet!
Én köszönöm szépen, biztos, saját egzisztenciával, önálló nőként kerestem a szintén önálló, életképes társamat és bukkantam rá évekkel ezelőtt. De tuti megcsal majd, mert természetesen kizárt, hogy minden klappoljon, ilyesmi csak a mesében van.
Ti is arról álmodoztok, hogy megtaláljátok a számotokra ideális társat. És ha így lesz, akkor majd ujjal fognak rátok mutogatni, hogy biztosan hazudtok, mert normális kapcsolat csak a mesében létezik.
Nincs ezzel semmi gond. Ha a hölgyek úgy érzik ilyen társ mellett éreznék jól magukat, milyen alapon ítélik ezt el mások..
Igényei mindenkinek vannak, az itt méltatlankodóknak is: nekik pl az, hogy ne legyen ennyire anyagias egy nő.
Ne próbáljátok megváltoztatni az embereket, nem fog menni. Olyanok társaságát keressétek, akiket szerintetek nem kell megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!