Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ti hogyan heveritek ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogyan heveritek ki ha egy lánynak nem jösztök be?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal, csetelgettünk azonban az első randi után mintha csak én "kűzdenék", hogy ebből kapcsolat legyen. Ha őszinte akarok lenni magammal, be kell valljam, hogy nem jöttem be a lánynak...ez azonban nagyon rosszul esik nekem. Igyekszek nem összeomlani és optimistának maradni, de nagyon nehéz.
2016. máj. 22. 14:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok miskolci...miért?
2016. máj. 22. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:
az elején rosszul érintett, ma már meg se lepődöm rajta, nem is érdekel.
2016. máj. 22. 17:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezö,

en ugy gondolom, hogy kifogasnak hasznalod, hogy azert vagy önbizalomhianyos, mert husznak nezel ki. Engem is altalaban fiatalabbnak neztek es talan meg most is. Az meg, hogy most probalkoztal elöször komolyabban... azzal, hogy neten rairtal egy csajra, akivel eljutottal a szemelyes talalkozoig?

Menj es beszelgess lanyokkal! Keress egy olyan hobbyt, ahol sok a csaj. Altalaban valamilyen tanc. Salsa, Tango vagy mit tudom en. Legjobb baratom is hasonlo helyzetben volt, amikor ezt javasoltam neki, kb. 8 evvel ezelött... iden hazasodnak!

Gondolj arra, hogy most maganyos vagy es nincs senkid! Tehat, ha lepattint egy lany, ugyanott vagy. Ha 100 lany utasit vissza, szinten nem valtozott a helyzeted! Ergo: csak nyerhetsz! Elöbb utobb csak bejössz valakinek! Ne felj a visszautasitastol! Neked sem jön be minden csaj! Amit megtehetsz, hogyha egy lany visszautasit, akkor kedvesen kerdezd meg töle, hogy öszerinte mit lett volna erdemes mashogy csinalni, esetleg megjeleneseden valtoztatni. Keves lanyban nincs annyi emberseg, hogy erre ne valaszoljon. Persze legtöbbször, hogy mar foglalt, de a többi valaszt gondold at, föleg azokat, amiket többször hallasz.

Ne bujj el! Elpazaroltal az eletedböl ertekes eveket. Olyan alapvetö dolgokat kell meg megtapasztalnod, atveszelned, amiken a többseg 10 evvel fiatalabban ment at. De legalabb az az elönyöd, hogy most nem tombolnak benned a hormonok es talan tanulmanyaidra sincs negativ hatassal.

Ha igazan szeretnel lanyt, akkor nem otthon a szobadbol vard a csodat. Ha apolt vagy es öszinte a mosolyod, akkor maris teljesitetted azt, ami a legtöbb lanynak alapelvaras. A többi mar csak izles kerdese.

2016. máj. 22. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!